Depoorterij04 Ws

ZAKELIJK

Zoek je een ruimte voor een bijzondere bijeenkomst, een zakelijk evenement, workshop of een personeelsfeest? De Poorterij is geschikt voor 2 tot 275 personen en biedt een prima omgeving en zeer uiteenlopende mogelijkheden op zakelijk gebied. De mogelijkheid om diverse zalen met elkaar te combineren geeft een enorme meerwaarde aan je bijeenkomsten.

Depoorterij11

VERHUUR & ARRANGEMENTEN

Ben je op zoek naar een centraal gelegen locatie voor een brainstormsessie, evenement, vergadering of (product)presentatie? We hebben diverse ruimtes voor verschillende arrangementen. Het is mogelijk om gebruik te maken van onze goede technische voorzieningen en ook de horeca-invulling kan helemaal op uw wensen worden afgestemd. NS-station Zaltbommel ligt op 10 minuten lopen afstand en er zijn diverse parkeergelegenheden in de buurt. Wij denken graag met je mee over de organisatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen De Poorterij? Voor ideeën kan je kijken naar onze arrangementen of contact opnemen via de contactpagina.

INFORMATIE ZALEN

De Poorterij beschikt over diverse multifunctionele ruimtes. Van een vergaderkamer voor 3-4 personen tot een theaterzaal voor 275 personen. In de Poorterij kunnen we een breed pakket aan mogelijkheden bieden. Wij hebben de ruimte om je een podium te geven voor een workshop of bijeenkomst. Van een half uur zaalhuur tot een voorstelling van 2 weken... alles is mogelijk!

Wanneer je jouw evenement wil aanvullen met een drankje, lunch of diner, dan kunnen wij je met onze brasserie uitstekend bedienen. Wij denken graag met je mee en kunnen prima arrangementen verzorgen naar jouw wens!

De theaterzaal kent een prima akoestiek en heeft een prachtig geluidssysteem van Duran Audio B.V.

Informatie over al onze ruimtes is te verkrijgen via onze pagina zaalinformatie, per mail via receptie@de-poorterij.nl of telefonisch via 0418 726810   

Zalen
Verlichting

TECHNISCHE INFORMATIE

Mocht je vragen hebben over de techniek of de technische lijst willen ontvangen, stuur dan een mail naar techniek@de-poorterij.nl

FOYER

De foyer in De Poorterij biedt de gelegenheid om na elke voorstelling of film, onder het genot van een drankje, na te genieten en na te praten. De bar in de gezellige foyer is ruim voor de voorstellingen geopend.

> Meer informatie
Depoorterij08