Theater_shutterstock_344308004

zaterdag 1 juni 2019 - 20:15

Geursen Producties - Big Bad Musical

Op 1 juni is het zover: de Grote Boze Wolf staat eindelijk terecht voor al zijn misdaden. De Poorterij wordt omgetoverd tot rechtbank en de Wolf zal zich voor zijn daden moeten verantwoorden.

DETAILS

Ondersteund door zijn Roedel en bijgestaan door zijn beruchte advocate Boze Stiefmoeder en haar rechterhand Rapunzel moet hij de rechtbank ervan overtuigen onschuldig te zijn aan de aanklachten tegen hem. Deze zijn: hijgen en puffen met als doel te vernietigen, tweemaal poging tot moord door inslikken, ontvoering van schapen en nog een aantal andere zaken.


De aanklagers worden bijgestaan door de innemende advocate Goede Fee die haar uiterste best zal doen om haar cliënten gerechtigheid te geven. De 3 Biggetjes, Roodkapje en haar grootmoeder, Herderin en haar knecht (de jongen die wolf riep) en Bill de Jager. Allemaal hebben ze hun zegje te doen in de rechtbank. De eerbiedwaardige Merlijn de Tovenaar hoort het allemaal aan en zal zijn oordeel vellen. Wordt het schuldig of onschuldig? Wie het weet mag het zeggen!

De All Round Theatergroep van Stichting Geursen speelt deze leuke musical.

Entree: €12,50; kinderen en scholieren (op vertoon van studentenpas) €8,00.

Reserveren via Stichting Geursen Producties: reserveer.bij.ons@gmail.com

Geursen_Big-Bad-Musical_Website