Theater_shutterstock_344308004

zaterdag 1 februari 2020 - 19:00

TalentenBOM

Samen met Main Music School gaat de Poorterij weer een talentenjacht organiseren op 1 februari 2020. Je zingt samen met een live-band, er worden filmopnames gemaakt, er is een redroom en uiteraard zal er een gerenommeerde jury plaatsnemen.

Reserveer nu

DETAILS

Win je eigen videoclip!
De hoofdprijs is niet mis... Je kan je eigen videoclip winnen! André Versteeg van AV Media Productions zal samen met jou een fantastische clip produceren. Daarnaast zijn er diverse andere prijzen te winnen! Op onze website vind je de meest actuele informatie.

Meedoen?

Ben jij tussen de 14 en 29 jaar en wil jij voor een groot publiek zingen onder begeleiding van een echte band? Of wil je alleen of met anderen een instrument bespeken op het grote toneel? Meld je dan vóór 17 januari aan via www.mainmusicschool.nl/talentenjacht.

Fans en liefhebbers zijn welkom.

Wil jij je favoriete talent komen aanmoedigen of ben je liefhebben van talentenshows? Je kan een kaartje kopen voor € 8,50 via de bovenstaande button 'Reserveer nu'. En... er worden 3 x twee VIP-arrangementen verloot: je mag dan achter de schermen rondlopen en je krijgt drie consumpties per persoon en diverse versnaperingen. 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

TalentenBOM_Website