Theater_shutterstock_344308004

vrijdag 1 maart 2019 - 20:11

Passe-partout Mispelpoort

Carnaval in Mispelgat is voor vele Bommelaren een hoogtepunt waar het hele jaar naar uitgekeken wordt. Van vrijdag 1 t/m dinsdag 5 maart ligt het normale leven stil en wordt door de hele stad Carnaval gevierd. De Poorterij wordt wederom weer omgebouwd tot een waar feestpaleis.

Reserveer nu

DETAILS

Dagelijks is het Kindercarnaval vanaf 14:11 uur en om 20:11 gaat het los tot 2:00 uur (m.u.v. dinsdag, tot 0:00 uur).

Bestel hier jouw passe-partout voor het grote carnavalsfeest in de Poorterij. De passe-partout biedt toegang tot het carnavalsfeest in de Poorterij voor alle dagen en garandeert jou dat je niet in lange rijen hoeft te staan. Na betaling ontvang je een voucher die je aan de balie van de Poorterij kunt omruilen voor de uiteindelijke pas. De voucher zelf biedt dus géén toegang tot het feest! De passe-partout mag alleen gehouden worden door personen van 14 jaar en ouder, bij de toegang tot het feest zal hier streng op worden gecontroleerd.

De Passe-partouts zelf kunnen opgehaald worden bij de Poorterij op werkdagen van maandag van 18 februari t/m dinsdag 26 februari van 9:00 tot 18:00 uur (niet in het weekend). Je geprinte voucher wordt daar gescand.

Er kunnen max. 4 passe-partouts besteld worden per persoon.

 

Carnaval-2019_Website