Theater_shutterstock_344308004

vrijdag 21 december 2018 - 20:15

LAATSTE KAARTEN - The Wieners Play The Everly Brothers

Een eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Eén van de bandleden/zanger komt uit ons eigen Zaltbommel en daar zijn we trots op!

Reserveer nu

DETAILS

Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers.

De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80. Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… Een ode aan de Koningen Van De Samenzang!

  • Extra bij te boeken:
    De Verenigde Smaken van Amerika. Proeverij met veel meer dan alleen hotdogs en hamburgers voor € 19,50 p.p. (Exclusief kaartje)
    Reserveer >>> 

 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

The Wieners Website