Theater_shutterstock_344308004

zaterdag 21 maart 2020 - 20:15

Sven Ratzke - Where Are We Now

De show ‘Starman’ zorgde wereldwijd voor furore en ook in ‘Where are we now’ neemt Sven Ratzke, zanger en entertainer, je mee in de vele absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren. De mythe wordt gevierd in deze show, die na Berlijn, New York en Sydney nu ook eindelijk in Nederland te zien is!

Reserveer nu

DETAILS

Ratzke, een van de beste vertolkers van Bo wie laat in 'Where are we now' een andere kant zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. De nummers komen in een intieme setting keihard aan. Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema's. 

Van 'Ground control to Major Tom' tot 'Look up here I'm in Heaven'. Ratzke verleidt je, gehuld in prachtige kostuums, door het haast filmische universum. Van personage naar personage, van scène naar scène. 

Samen met de virtuoze pianist Christian Pabst duiken zij, in een uitgeklede setting, in het repertoire met grote hits als 'Heroes' en 'Let's dance', juweeltjes als 'Ashes to ashes' en 'Lady grinning soul'. Beleef deze nummers in al hun schoonheid, tot de essentie ontbloot.

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

Sven-Ratzke_Website