Theater_shutterstock_344308004

zaterdag 19 oktober 2019 - 20:15

De Andersons ft. Emmy Verhey - Hier Dooft Niets

Wat hebben Jan Terlouw, Hanneke Groenteman, Nouchka van Brakel, Sjoerd Kuyper, Maartje van Weegen en Hakim Traïdia met elkaar gemeen? Allemaal stonden ze in de voorstelling 'Hier Dooft Niets' van de Andersons en deelden ze hun verwondering en wijsheden. Dit theaterconcert doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

Reserveer nu

DETAILS

Ze nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat Emmy Verhey.
Emmy Verhey
Ruim vijftig jaar was deze gevierde violiste een internationaal gevraagde soliste. Ze speelde op alle grote Europese concertpodia maar ook in landen als de Verenigde Staten, Japan en Zuid-Korea. In 2015 gaf ze haar afscheidsconcert. Na een lange en succesvolle carrière als violiste werd het tijd voor andere dingen, tijd om een andere kant op te kijken en te gaan genieten van de dingen waar ze in 52 jaar jaar van topsport beoefenen weinig ruimte voor had. Hoe ziet het leven van Emmy er op dit moment uit en welke andere passies verrijken nu haar leven?
Als onderdeel van dit theaterconcert zal deze charmante grand dame een persoonlijk inkijkje geven in wat haar verwondert, inspireert en beweegt.
Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).


De pers over de Andersons:
"Wonderschone liedjes".
"Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie."
"Een warme en overdonderende gebeurtenis."

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen! Meer info over de Andersons zie www.deandersons.nl

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

De Andersons Hier Dooft Niets Website