Theater_shutterstock_344308004

vrijdag 15 maart 2019 - 20:15

Carel Kraayenhof & Pablo Dobal - Dwaze Tijd

Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Of heb je geen tijd te verliezen? Edison-winnaar Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen. 

Reserveer nu

DETAILS

Verschaf jezelf een alibi, verzin een excuus om een avond lang te onthaasten en weg te dromen bij de klanken van tongen en snaren in een duurzaam concert, voorzien van een echte Argentijnse pauze.

De muziek van Juan Pablo en Carel vindt zijn oorsprong in Argentijnse, Afrikaanse en Europese harmonieën en ritmes. Hun composities reflecteren de dwaze tijd waarin we leven, waarbij we nauwelijks tijd lijken te hebben en waarin ook het klimaat en het weer (‘tiempo’ in het Spaans) snel veranderen. Carel en Juan Pablo laten zich inspireren door deze thema’s in Dwaze Tijd - Tiempo loco.

Laat je mobieltje thuis en kom tot rust. Laat dit duo je vanuit de haastige stad meevoeren naar de onmetelijke pampa, waar mens en dier nog alle tijd van de wereld hebben. Gun jezelf de tijd van je leven!

Edison Oeuvreprijs

Carel Kraayenhof heeft op 6 juli 2018 een Edison voor zijn hele oeuvre en zijn buitengewone betekenis voor de Nederlandse muziek. Kraayenhof vestigde in één keer zijn naam in Nederland met zijn vertolking van het nummer Adiós Nonino in de Nieuwe Kerk bij het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. De jury noemt Kraayenhof (59) een wereldster, die met populaire en klassieke musici en popsterren optrad. Dit jaar trekt hij met zijn ensemble door de Nederlandse theaters voor een afscheidstoernee.

 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

Carel Kraayenhof En Juan Pablo Dobal Dwaze Tijd Website