Theater_shutterstock_344308004

zaterdag 13 april 2019 - 20:15

UITVERKOCHT! ABBA Fever XL - Tribute To ABBA

Abba Fever: een ABBA-tribute act van topniveau! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een vijfkoppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer in Theater De Poorterij in Zaltbommel.

Reserveer nu

DETAILS

Laat je terugvoeren naar de seventies en ga weer ouderwets uit je dak! Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze show en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. Iedereen zal de show van Abba Fever ervaren als een ware revival van een ABBA-concert. Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums en sfeervolle podiumaankleding, inclusief een witte vleugel en spiegelbollen. De stemmen van onze Agnetha en Frida zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-zangeressen. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond. ABBA Fever heeft in 2017 the Battle of the tribute band gewonnen. 

  • Extra bij te boeken:
    Buffet met typische Zweedse gerechten waarbij de Zweedse balletjes niet mogen ontbreken voor € 19,50 p.p. (Exclusief kaartje)
    Reserveer >>>

 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Autobedrijf de Bruyn uit Zaltbommel

Autobedrijf -de -Bruyn _Link

Abba-Fever-XL_Website_De-Bruyn