Theater_shutterstock_344308004

Muziek

Ook de muziekliefhebbers komen aan hun trekken in de Poorterij. Zowel grote namen als upcoming artiesten staan op de bühne. Hieronder zie je het totaaloverzicht van alle muzikale voorstellingen in de Poorterij, hét podium van de Bommelerwaard!

La Familia Website

La Familia - Een Rondje Vrijthof

19 januari 2019 - 20:15

Van Weense Wals tot Musical! Een feestelijk concert met muziek in de sfeer van André Rieu door de leukste en schitterend zingende zangers-familie: La Familia, die in 2011 doorbrak via het TV-programma Holland's Got Talent en sindsdien internationaal optreedt. 

> Meer informatie

Eddy Zoëy - De Geschiedenis van de NL's-talige Popmuziek

25 januari 2019 - 20:15

In ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’ neemt Eddy Zoëy je mee op reis door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Eddy Zoëy en zijn formidabele band laten alle iconische liedjes horen, die inhoudelijk stáán, voor exact die tijd.

> Meer informatie
Eddy Zoey Website
Pater Moeskroen Website

Pater Moeskroen - De Reservebelgen

09 februari 2019 - 20:15

Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, ditmaal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt; zich aansluiten bij België.

> Meer informatie

Cesar Zuiderwijk - Masterclass

16 februari 2019 - 20:15

Masterclass is een intiem programma voor jong en oud en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers.

> Meer informatie
Cesar Zuiderwijk Masterclass Website
Carel Kraayenhof En Juan Pablo Dobal Dwaze Tijd Website

Carel Kraayenhof & Pablo Dobal - Dwaze Tijd

15 maart 2019 - 20:15

Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Of heb je geen tijd te verliezen? Edison-winnaar Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen. 

> Meer informatie

LAKSHMI - Adem

21 maart 2019 - 20:15

LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.

> Meer informatie
Lakshmi Adem Website
Abba-Fever-XL_Website_De-Bruyn

ABBA Fever XL - Tribute To ABBA

13 april 2019 - 20:15

Abba Fever: een ABBA-tribute act van topniveau! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een vijfkoppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer in Theater De Poorterij in Zaltbommel.

> Meer informatie

De Andersons - Hier Dooft Niets

18 april 2019 - 20:15

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

> Meer informatie
De Andersons Hier Dooft Niets Website
Goog Website

Vocal Ensemble GOOG - Gelders opera - en Operette Gezelschap

20 april 2019 - 20:15

Geniet van een concert dat gebracht wordt door het Vocaal Ensemble GOOG. Het ensemble bestaat uit ca. 20 personen. Zij brengen koorwerken, ensemblewerken en solistische bijdrage van diverse opera- operette- en musicalliederen.

> Meer informatie