Theater_shutterstock_344308004

Muziek

Ook de muziekliefhebbers komen aan hun trekken in de Poorterij. Zowel grote namen als upcoming artiesten staan op de bühne. Hieronder zie je het totaaloverzicht van alle muzikale voorstellingen in de Poorterij, hét podium van de Bommelerwaard!

Mannen van Naam

Mannen van Naam - De Duivelsbrug

26 september 2020 - 20:15

Ooit stonden ze alle drie aan de basis van Pater Moeskroen. De laatste jaren bewijzen ze nog veel meer in hun mars hebben. Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven brachten als MANNEN VAN NAAM al vier theaterprogramma’s op de planken, die alom geprezen werden om hun diversiteit.

> Meer informatie

Percossa - Double Bill Uitverkocht/Wachtlijst

06 november 2020 - 20:15

Op veler verzoek brengt Percossa twee van haar internationaal eest succesvolle shows weer op de planken in de Nederlandse theaters. “Tien Jaar van de Straat” en “Knock Out” komen samen in een wervelende avond “DOUBLE BILL”, vol energiek drumvuurwerk, umoristisch muziektheater en breekbare acts.

> Meer informatie
Percossa_Website
Diederick Ensink

Diederick Ensink - Diederick's Debuut

03 december 2020 - 20:15

Start kaartverkoop 10 september 2020, 12.00 Dit najaar staat Diederick Ensink voor het eerst SOLO in het theater met zijn multi-instrumentale muzikale one-man-show. In deze show laat hij het publiek kennismaken met zijn muzikale  en humoristische kwaliteiten. En voor het eerst staan hij alleen op het toneel.

> Meer informatie