Theater_shutterstock_344308004

Muziek

Ook de muziekliefhebbers komen aan hun trekken in de Poorterij. Zowel grote namen als upcoming artiesten staan op de bühne. Hieronder zie je het totaaloverzicht van alle muzikale voorstellingen in de Poorterij, hét podium van de Bommelerwaard!

Ten-Stories-High_Website

Ten Stories High - Story Goes

05 oktober 2019 - 20:15

Een machtige pinakel van 10 verdiepingen torent uit boven een weids woest landschap. Onder de tonen van het openingsnummer “Prelude” nodigt Ten Stories High je uit binnen te komen. Verleidelijke klanken omarmen je, tot gezang aanzwelt en je beseft dat er iets staat te gebeuren. Een reis langs diversiteit en intense verhalen.

> Meer informatie

De Andersons ft. Emmy Verhey - Hier Dooft Niets

19 oktober 2019 - 20:15

Wat hebben Jan Terlouw, Hanneke Groenteman, Nouchka van Brakel, Sjoerd Kuyper, Maartje van Weegen en Hakim Traïdia met elkaar gemeen? Allemaal stonden ze in de voorstelling 'Hier Dooft Niets' van de Andersons en deelden ze hun verwondering en wijsheden. Dit theaterconcert doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. ...

> Meer informatie
De Andersons Hier Dooft Niets Website
Matthijn-Buwalda_Website

UITVERKOCHT - Matthijn Buwalda - Rechtop Mens

23 oktober 2019 - 20:15

UITVERKOCHT - Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

> Meer informatie

Jim van der Zee (The Voice) - Starting The Engine

25 oktober 2019 - 20:15

Na een succesvolle eerste theatertour laat Jim van der Zee, winnaar van The Voice 2018, opnieuw van zich horen met de show ‘Starting The Engine’.

> Meer informatie
Jim-van-der-Zee_Website
Leonie-Meijer_Website

Leonie Meijer - Perfect Solitude

15 november 2019 - 20:15

Bijna tien jaar na haar doorbraak bij het grote publiek, gaat zangeres Leonie Meijer in haar inmiddels alweer vierde theaterprogramma ‘Perfect Solitude’ met fantastisch en nieuw materiaal in op de kracht en schoonheid van alleen zijn.

> Meer informatie

Stef Bos - Ruimte

20 november 2019 - 20:15

Door jezelf klein te maken, wordt de ruimte op je heen groter... Het gaat niet om de zanger, het gaat om het lied. Zo begon hij aan deze kortstondige reis alleen, even zonder band...

> Meer informatie
Stef-Bos_Website
Enge-Buren_Website

Enge Buren - Basta!

13 december 2019 - 20:15

Na 2.893 optredens, 7 avondvullende shows, 243 liedjes, 28 dansjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 73 totaal mislukte acts, 1 vuurspuwnummer, 633 pizza’s (calzone), 1 hit, 16 vechtpartijen, 4 scheidingen, 103 instrumenten, 5 transportbusjes, 43.056 keelsnoepjes, 1.412.354 man publiek, 5 x Lowlands, 34 wetenschappelijke ...

> Meer informatie

The LSB Experience - Beatles & Beyond

18 januari 2020 - 20:15

Meer dan een tribute... Een avond lang muziekplezier, geïnspireerd op de songs van The Beatles, vanuit nieuwe, verrassende en pakkende invalshoeken. Maar, zoals de titel al doet vermoeden, gaat dit theaterconcert verder.

> Meer informatie
Beatles_Website
The-Wieners_Website

The Wieners Play The Everly Brothers

31 januari 2020 - 20:15

Wegens groot succes komen The Wieners opnieuw naar de Poorterij met hun eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Eén van de bandleden/zanger komt uit ons eigen Zaltbommel en daar zijn we trots op!

> Meer informatie

Ernst Jansz in Concert

08 februari 2020 - 20:15

Met Ernst Jansz staat er een brok Nederlandse popgeschiedenis op het podium. Hij maakte in de jaren 60 deel uit van de legendarische hippieband CCC Inc. en daarna schreef hij geschiedenis met het door hem opgerichte Doe Maar.

> Meer informatie
Ernst-Jansz_Website
Goog Website

Vocal Ensemble GOOG - Gelders opera - en Operette Gezelschap

09 februari 2020 - 14:30

Geniet van een concert dat gebracht wordt door het Vocaal Ensemble GOOG. Het ensemble bestaat uit ca. 20 personen. Zij brengen koorwerken, ensemblewerken en solistische bijdrage van diverse opera- operette- en musicalliederen.

> Meer informatie

Sven Ratzke - Where Are We Now

21 maart 2020 - 20:15

De show ‘Starman’ zorgde wereldwijd voor furore en ook in ‘Where are we now’ neemt Sven Ratzke, zanger en entertainer, je mee in de vele absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren. De mythe wordt gevierd in deze show, die na Berlijn, New York en Sydney nu ook eindelijk in Nederland te zien is!

> Meer informatie
Sven-Ratzke_Website
Wouter-Hamel_Website

Wouter Hamel - Wouter Hamel’s Nightclub

28 maart 2020 - 20:15

Creatieve omzwervingen en uitdagingen doen een mens groeien, maar veranderen niet wie je in het diepst van je hart bent. Wouter Hamel weet daar alles van. Een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij te...

> Meer informatie

Wibi Soerjadi - Wibi @ The Movies

04 april 2020 - 20:15

Dit theaterseizoen zal Wibi Soerjadi te zien zijn met zijn volledig nieuwe programma: Wibi at the Movies! Wibi zal tijdens deze gloednieuwe concertreeks uitsluitend muziek uit films spelen. 

> Meer informatie
Wibi-Soerjadi_Website
Percossa_Website

Percossa - Double Bill

09 april 2020 - 20:15

Op veler verzoek brengt Percossa twee van haar internationaal eest succesvolle shows weer op de planken in de Nederlandse theaters. “Tien Jaar van de Straat” en “Knock Out” komen samen in een wervelende avond “DOUBLE BILL”, vol energiek drumvuurwerk, umoristisch muziektheater en breekbare acts.

> Meer informatie