Theater_shutterstock_344308004

woensdag 13 februari 2019 - 14:30

Kleintje Kaf: De Snoepfabriek

Kwieék, kroetsj, fliep, knars! De Snoepfabriek draait op volle toeren! De heerlijkste snoepjes rollen van de band. De harde werkers Kay Zoet, Zoë Zout, Zacharias Zuur en Ben Bitter doen al jaren met veel plezier hun werk. Maar het roer moet om! 

Reserveer nu

DETAILS

China, Rusland en Engeland blazen hun bestellingen af. Deze landen willen iets nieuws, iets fris, iets flitsends! Directrice Rosalita roept daarom de hulp in van haar heimelijke liefde, de snoeplegende Mr. Smaakmaker. 

Deze glibberige gladjakker laat met zijn moderne (wan-)smaken de boel totaal in de soep lopen. In een ultieme poging de fabriek te redden slaan Zoet, Zout, Zuur en Bitter de handen ineen om het lekkerste snoepje ooit te fabriceren! Het is erop of eronder. Zullen zij De Snoepfabriek weten te redden van de dreigende ondergang!?

De Snoepfabriek is alweer de vijfde spetterende muzikale voorstelling van Kleintje Kaf en zit vol met nieuwe liedjes. Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar en hun familie.

  • Extra bij te boeken:
    Een zakje snoep, maar ook aan de gezonde snoeper is gedacht met een schaal vol kleurrijk fruit voor € 2,50 p.p. (Exclusief kaartje)
    Reserveer >>>

 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

De Snoepfabriek Website