Theater_shutterstock_344308004

Jeugd

Ook voor de jeugd zijn er tal van leuke activiteiten in de Poorterij. Denk aan jeugdvoorstellingen, poppentheater, kinderfilms en feesten zoals Pasen en Sinterklaas. Ook voor kinderfeestjes met hapjes en/of film ben je bij de Poorterij aan het juiste adres. Meer informatie vind je hier

De Keine Prins Website

Theater van Santen - De Kleine Prins (minimusical)

21 april 2019 - 14:30

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet.

> Meer informatie

Aadje Piraatje (Ton Meijer) - Aadje Piraatje Viert Feest

01 mei 2019 - 14:30

Deze voorstelling is gebaseerd op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma; ‘Aadje Piraatje viert feest”. Ton vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb. 

> Meer informatie
Aadje Website
Dirk Scheele Website

Dirk Scheele - Op Vakantie Met Dirk Scheele

29 mei 2019 - 14:30

Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk Scheele. Dirk neemt je enthousiast mee naar iets bijzonders: een echt zonnig vakantie-popconcert! We beleven natuurlijk volop avonturen met Dirk.

> Meer informatie