Theater_shutterstock_344308004

FILM

Hieronder vind je het nieuwe filmprogramma van de Poorterij. Houd de website de komende tijd regelmatig in de gaten, er wordt wekelijks geüpdatet. Daarnaast biedt ook Cinemaarten een groot aantal films aan in ons theater. Klik hier voor een overzicht van de Cinemaarten films.

portrait_de_la_jeune_fille_en_feu_website

Cinemaarten Film: Portrait de la jeune fille en feu

19 november 2019 - 20:15

Marianne is een schilderes. Ze krijgt de opdracht om de aristocratische, uitgehuwelijkte dochter Heloïse te portretteren, zonder haar medeweten. Een dramatische ervaring met een andere schilder ligt hieraan ten grondslag. Marianne wordt aangenomen onder de dekmantel van een gezelschapsdame. Gaandeweg krijgen de twee gemanipul...

> Meer informatie

Cinemaarten Jubileumweekend - West Side Story

23 november 2019 - 14:00

Zaterdagmiddag - Filmhuis Cinemaarten is veertig jaar jong en dat is de reden voor een feest. Dit heugelijke jubileum willen we graag samen met jullie, en uiteraard veel films, vieren. Het feest wordt een compleet weekend met een vol programma waarin de films centraal staan.

> Meer informatie
Cinemaarten_Jubileum_West-Side-Story_Website
Cinemaarten_Jubileum_Zaterdagavond_Website

Cinemaarten Jubileumweekend - Film + quiz + muziek

23 november 2019 - 20:00

Zaterdagavond - Filmhuis Cinemaarten is veertig jaar jong en dat is de reden voor een feest. Dit heugelijke jubileum willen we graag samen met jullie, en uiteraard veel films, vieren. Het feest wordt een compleet weekend met een vol programma waarin de films centraal staan.

> Meer informatie

Cinemaarten Jubileumweekend - Filmmarathon + buffetten

24 november 2019 - 10:30

Zondag - Filmhuis Cinemaarten is veertig jaar jong en dat is de reden voor een feest. Dit heugelijke jubileum willen we graag samen met jullie, en uiteraard veel films, vieren. Het feest wordt een compleet weekend met een vol programma waarin de films centraal staan.

> Meer informatie
Cinemaarten_Jubileum_Marathon_Website2
De-Liefhebbers_st_1_jpg_sd-low_COPYRIGHTSeptember-Film-Topkapi-Films

Cinemaarten Film: De Liefhebbers

26 november 2019 - 20:15

De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan. Om nader tot elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen.

> Meer informatie

Cinemaarten Film: And then we danced

03 december 2019 - 20:15

Merab traint vanaf jonge leeftijd bij het National Georgian Ensemble met zijn danspartner Mary. Zijn wereld staat op zijn kop wanneer de zorgeloze Irakli arriveert en zowel zijn sterkste rivaal als verlangen wordt.

> Meer informatie
318973_1557860784.07