Theater_shutterstock_344308004

zaterdag 6 april 2019 - 19:30

Paulette Willemse - De Wonderlamp

Om de drie jaar is de voorstelling van de Balletschool een 'bonte voorstelling'. Dit betekent dat alle dansvormen die in de Balletschool onderwezen worden in één verhaal worden samengebracht. Deze keer gaat de familievoorstelling 'De Wonderlamp' over Aliddah, een arm meisje die een mysterieuze oude lamp vindt.

Reserveer nu

DETAILS

Aliddah is een arm meisje dat veel op straat zwerft. Op een dag wordt ze bij het stelen van eten op de markt betrapt door de Grootvizier en zijn ordedienst die haar opsluiten in een grot in de woestijn. Daar vindt ze tussen edelstenen en rotsen een oude lamp. Als ze er toevallig overheen strijkt verschijnt er een Geest. Het is de “Geest van de Lamp” die de eigenaar van deze Wonderlamp moet gehoorzamen.

Aliddah mag drie wensen doen. Natuurlijk wenst zij allereerst om bevrijd te worden uit de grot. Haar tweede wens is om rijk te zijn en zij wordt door de stad gedragen in een rijke karavaan. Helaas herkent de Grootvizier haar toch. Hij weet de Wonderlamp te bemachtigen en heeft daardoor nu de macht over de Geest. Zal het Aliddah lukken om de Grootvizier te verslaan en de Wonderlamp nog terug te krijgen…?

Klik hier voor de voorstelling van vrijdag 5 april 19:30 uur
Klik hier voor de voorstelling van zaterdag 6 april 14:30 uur 

Entree vrijdagavond en zaterdagmiddag: € 13,-;
zaterdagavond: € 15,- 

De kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via reserveren@paulettewillemse.nl.

 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

Paulette-Willemse_De-Wonderland_Website