Theater_shutterstock_344308004

zaterdag 15 februari 2020 - 20:15

Ricky Risolles - Ya, dat is iets Indisch...

Na het overweldigende succes van de eerste optredens komt Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indolovers, wederom naar Zaltbommel met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’. Wees er snel bij want de zes eerdere uitvoeringen waren allemaal UITVERKOCHT!

Reserveer nu

DETAILS

Feest van herkenning
 
Ricky omschrijft zichzelf als een Nobele, Aardige, Keigave, Adembenemende, Lieve, Sensationele, Enerverende, Krachtige, Aantrekkelijke, Lekkere, Intelligente én bescheiden Indo. Met de hulp van verhalen, muziek en niemand minder dan Tante Lien (Wieteke van Dort) zelf, zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren.
 
Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor een zeer aangename afwisseling. Naast verrassende dialogen mogen de hits ‘Arm Den Haag’ en ‘Ajoen Ajoen’ niet ontbreken. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Brasserie 0ost-West uit Zaltbommel
De nieuwe Brasserie Oost-West (ook bekend van de foodtruck Happy Indo) zal aanwezig zijn met de lekkerste hapjes: diverse rijstmaaltijden, broodjes en snacks zijn verkrijgbaar rondom de voorstelling. 

 

Kan je niet op 15 februari? Geen probleem, de show komt nog een keer op 26 april >>>

NB_Banner _Happy -Indo -Foodtruck

RR_15

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

Ricky-Risolles_Website