Theater_shutterstock_344308004

donderdag 13 februari 2020 - 20:15

Let’s make Comedy - Voorronde Gelderse Podia Comedy Talent

Let's make Comedy is het festival waarin de Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. Met acht voorrondes (waarvan één in de Poorterij), vier kwart- en twee halve finales in de provincie Gelderland. De grote finale is op 21 maart 2020 in het Posttheater te Arnhem. 

 

Reserveer nu

DETAILS

In deze voorronden op de Gelderse Podia stem jij samen met de deskundigen wie er zullen doorgaan naar de finaleweek. Deze avond wordt gepresenteerd door een bekende comedian van o.a. de comedytrain. We nodigen jou uit om deze nieuwe talenten te komen horen en zien!

Lachen om humor, verwonderen om interessante invalshoeken, genieten van nieuw talent, dat is Let’s make Comedy! Het comedy-festival waarin Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende Gelderse talent op het gebied van comedy in de breedste zin van het woord met voorrondes, kwart- en halve finales in heel Gelderland. De grote finale is op 21 maart 2020 in het Posttheater in Arnhem. Georganiseerd door vereniging Gelderse Podia in samenwerking met het Posttheater en AOT Events.

Wie wordt de winnaar van de allereerste Let’s make Comedy?

-------------------------------------------------------------------------------

Ben jij het talent dat we zoeken? Wil jij deelnemen?
Kijk voor meer informatie op:

www.letsmakecomedy.nl
www.geldersepodia.nl
www.facebook.nl/letsmakecomedy

-------------------------------------------------------------------------------

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

Lets-make-Comedy_Website