Banner Img2
vrijdag 18 mei 2018

Vacature Vakantiekrachten Brasserie

Voor Brasserie de Poorterij zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar enthousiaste en vriendelijke vakantiekrachten. Wil je een leuke functie waarbij horeca en gastvrijheid centraal staan? Solliciteer dan nu!

Brasserie de Poorterij
Brasserie de Poorterij is een gastvrije, gezellige plek in Zaltbommel, waar je welkom bent om overdag te flexwerken, lunchen, borrelen of ’s avonds een hapje te eten. Een rustige locatie waar het goed vertoeven is onder het genot van een hapje en een drankje. We maken zo veel mogelijk gebruik van lokale leveranciers met duurzame en biologische producten. Er is volop keuze voor de vlees- of visliefhebber, en we serveren uiteraard ook vegetarische gerechten. Recentelijk zijn wij verkozen tot 'Leukste Restaurant van de Gemeente Zaltbommel'. 


De functies

Medewerker keuken:

Je werkt samen met het keukenteam mee aan de bereiding, opmaak presentatie en uitgifte van gerechten. Daarnaast zorg jij er uiteraard voor dat jouw werkplek altijd netjes is, zodat jij en je collega’s veilig kunnen werken.

Medewerker bediening:

Je zorgt voor een fijn verblijf van je gasten in de Brasserie. Je bedient de kassa, serveert maaltijden, snacks en drankjes en je zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet. Je bent sociaal, kan goed werken in teamverband en bent er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken. Ben jij servicegericht ingesteld, stressbestendig en flexibel? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!


Wie ben jij?
- Je hebt passie voor de horeca
- Je bent gastvrij, spontaan en representatief
- Flexibel inzetbaar, ook in de weekenden
- Je bent stressbestendig en leergierig
- Je beschikt over een gezonde dosis humor
- Je vindt het leuk om in een jong en dynamisch team te werken
- Ervaring in de horeca is een pre
- In het bezit van sociale hygiëne is een pre


Wij bieden
…een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische organisatie met leuke collega's. Een salaris conform horeca CAO in overstemming met je verantwoordelijkheden.


Geïnteresseerd?
Ben jij de juiste mix van ingrediënten? Heb jij de drive om mee te bouwen aan de toekomst van de Poorterij? Stuur dan een mail met je c.v. en motivatie naar horeca@de-poorterij.nl.