Banner Img2
donderdag 30 januari 2020

Stage lopen bij de Poorterij?

Zoek jij een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden bij het leukste theater van Midden-Nederland? Dan ben je bij de Poorterij aan het goede adres. Als stagiair(e) draai je volledig mee in Theater de Poorterij in Zaltbommel. Je bent onderdeel van een informeel team en je krijgt veel verantwoordelijkheden. Geen dag is hetzelfde en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Een stage bij de Poorterij is de perfecte plek om jezelf verder te ontplooien. Momenteel hebben we twee uitdagende stages: Events en marketing. Interesse? Lees snel verder!

 

Stagiair(e) marketing (32 – 40 uur per week)

Waar we naar op zoek zijn:

Je bent een MBO/HBO student in de richting Leisure & Events, hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samen met anderen werken. Daarnaast ben je in voor nieuwe uitdagingen, leergierig ingesteld en stressbestendig. Ook is het een pré als je affiniteit hebt met website(beheer) of Adobe-programma’s.

Stagiair(e) marketing en pr  (32 – 40 uur per week)

Als stagiair op de afdeling Marketing en pr zul je de online marketing en communicatie binnen De Poorterij en Sint-Maartenkerk ondersteunen. Hierbij zul je je vooral richten op social en content marketing en ondersteun je de branding van onze Sales afdeling. Je hebt een actieve rol in het bedenken en creëren van content voor onder andere Facebook en Instagram en bent leergierig op het gebied van online marketing en communicatie. Je wordt onderdeel van een enthousiast team dat dagelijks nieuwe doelen stelt. Er heerst een informele en gezellige sfeer.

 

Wat je onder andere gaat doen:

  • Evenementen organiseren en begeleiden
  • Mede beheren van websites
  • Schrijven van berichtjes voor o.a. social media
  • Meedenken over promotie- en communicatie uitingen
  • Acquisitie van event

Wie ben je:

  •  Je volgt een marketing of communicatie gerelateerde mbo of hbo     opleiding, zoals Communicatiewetenschappen, Media Informatie en   Communicatie of Commerciële Economie;Je beheerst de nederlandse
  • taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent creatief, flexibel en kan omgaan met stricte deadlines;
  • Je hebt ervaring met het gebruik van verschillende sociale        mediakanalen;
  • Ervaring met Photoshop of InDesign is een pré.

 

Wil jij binnenkort meewerken aan het succes van Theater de Poorterij in Zaltbommel en durf jij de uitdaging aan? Mail je dan meteen je CV en korte motivatie naar management@de-poorterij.nl. Heb je nog vragen over de stageplek? Mail of bel met Ivo van Harmelen: 0418 - 726810