Banner Img2
donderdag 5 juli 2018

Stage lopen bij de Poorterij?

Zoek jij een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden bij het leukste theater van Midden-Nederland? Dan ben je bij de Poorterij aan het goede adres. Als stagiair(e) draai je volledig mee in Theater de Poorterij in Zaltbommel. Je bent onderdeel van een informeel team en je krijgt veel verantwoordelijkheden. Geen dag is hetzelfde en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Een stage bij de Poorterij is de perfecte plek om jezelf verder te ontplooien. Momenteel hebben we twee uitdagende stages: Events en Front Office. Interesse? Lees snel verder!

Rode -Loper _Poorterij _RGB

Stagiair(e) Events (32 – 40 uur per week)

Wat je onder andere gaat doen:

-          Evenementen organiseren en begeleiden
-          Mede beheren van websites
-          Schrijven van berichtjes voor o.a. social media
-          Meedenken over promotie- en communicatie uitingen
-          Acquisitie van events

Waar we naar op zoek zijn:

Je bent een MBO/HBO student in de richting Leisure & Events, hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samen met anderen werken. Daarnaast ben je in voor nieuwe uitdagingen, leergierig ingesteld en stressbestendig. Ook is het een pré als je affiniteit hebt met website(beheer) of Adobe-programma’s.

Voor wanneer:

Deze stage zal starten in september voor de periode van minimaal 5 maanden.


Stagiair(e) Front Office (32 – 40 uur per week)

Wat je onder andere gaat doen: 

-          Gasten te woord staan
-          Afhandelen van e-mails en telefoontjes
-          Kaartverkoop middels het reserveringssysteem
-          Geven van algemene informatie aan gasten
-          Ondersteuning directie en marketing

Waar we naar op zoek zijn:

Je bent een MBO/HBO student in de richting Hospitality, hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samen met anderen werken. Daarnaast ben je in voor nieuwe uitdagingen, leergierig ingesteld en stressbestendig. 

Voor wanneer:

Deze stage zal starten in september voor de periode van minimaal 5 maanden.

Wil jij binnenkort meewerken aan het succes van Theater de Poorterij in Zaltbommel en durf jij de uitdaging aan? Mail je dan meteen je CV en korte motivatie naar marketing@de-poorterij.nl. Heb je nog vragen over de stageplek? Mail of bel met Martijn Los: 0418 - 726810 of 06 - 40726111