Banner Img2
maandag 22 januari 2018

Nieuwe eigenaar Zencentrum Zaltbommel

Zen.nl Zaltbommel heeft vanaf januari 2018 een nieuwe zen-leraar, coach en vestigingsmanager in de persoon van Jeroen Hordijk, die de vestiging overneemt van Eric Veen. De prachtige zendo is sinds medio 2014 gevestigd in het cultuurcentrum De Poorterij. Er worden wekelijks meditatiecursussen gegeven voor beginners en gevorderden. Ook biedt het centrum coaching en een opleiding tot Zen-docent.

Zennl Zaltbommel  011Gratis proefles
Belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te komen maken tijdens de gratis proefles op zaterdag 3 maart. Aanmelden voor de proefles kan op de website www.zen.nl/zaltbommel. Daar is ook meer informatie te vinden over de lessen en over Zen.nl.

Meditatie en resultaten
Zen is een meditatietechniek die als training te vergelijken is met mentale fitness. Zen betekent letterlijk concentratie. Centraal staat het trainen van je aandacht. Mensen die gaan mediteren merken al snel de resultaten ervan. Ze kunnen zich vaak beter concentreren, slapen beter, hebben meer energie en zijn creatiever. Zowel privé als in het werk kan Zen leiden tot verdieping en beter functioneren.

Over de docent
Jeroen Hordijk maakte in 2003 voor het eerst kennis met zenmeditatie en raakte meteen geïnspireerd door de kracht ervan. De meditatie gaf hem een werkzame methode om uit een leven van chronische depressiviteit te komen. De meditatie oefeningen gaven focus en leverden hem direct energie en positiviteit op. De afgelopen 15 jaar heeft hij ook bij andere leerlingen die serieus met zenmeditatie oefenen langzame maar diepe veranderingen zien optreden. Meditatie is voor hem dan ook een belangrijk platform voor zelfontplooiing. Met deze eigen Zen.nl vestiging wil hij zijn ervaringen graag doorgeven aan cursisten, zowel via cursussen als coaching.