Banner Img2

Nieuws

Bekijk hier het nieuwsoverzicht van SCC de Poorterij in Zaltbommel. Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link.

De Poorterij trekt weer volk

21 juni 2016

Eén jaar runt de CMN Groep nu De Poorterij. Tijd om de balans op te maken... Wat eerst alleen een theater was is nu ook een restaurant en een ontmoetingsplek. "We staan weer op de kaart!" Het Brabants Dagblad kijkt terug op een bewogen jaar waar het harde werken en de investeringen zijn vruchten lijkt af te werpen.

> Meer informatie

Nieuwe eigenaar Zencentrum Zaltbommel

22 januari 2018

Zen.nl Zaltbommel heeft vanaf januari 2018 een nieuwe zen-leraar, coach en vestigingsmanager in de persoon van Jeroen Hordijk, die de vestiging overneemt van Eric Veen. De prachtige zendo is sinds medio 2014 gevestigd in het cultuurcentrum De Poorterij. Er worden wekelijks meditatiecursussen gegeven voor beginners en gevorderden. Ook biedt het centrum coaching en een opleiding tot Zen-docent.

> Meer informatie

De Poorterij gaat samenwerken met Tophostess.nl

02 maart 2018

Vanaf maart 2018 biedt de Poorterij de mogelijkheid om evenementen extra glans te geven door representatieve hostesses in te zetten. Tophostess staat garant voor een hartelijke ontvangst van gasten, registreert bezoekers op professionele wijze en is de gastvrouw voor de verzorging. 

> Meer informatie

Nieuw theaterseizoen 2018-2019 is bekend!

20 april 2018

Het nieuwe theaterprogramma voor het seizoen 2018-2019 is gisteravond bekend gemaakt tijdens de presentatieavond in de Poorterij. Directeur Ron Cretier vertelde aan belangstellenden welke voorstellingen er komend seizoen op de planken staan. Er staan meer dan 40 uitvoeringen gepland; een mix van landelijke en lokale bekenden en talenten. Javier Guzman, Pater Moeskroen, Jan Rot, Vuile Huichelaar en Pieter Derks zijn slechts enkele namen van het diverse programma.

> Meer informatie

Vacature Vakantiekrachten Brasserie

18 mei 2018

Voor Brasserie de Poorterij zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar enthousiaste en vriendelijke vakantiekrachten. Wil je een leuke functie waarbij horeca en gastvrijheid centraal staan? Solliciteer dan nu!

> Meer informatie

Cursus Italiaans in de Poorterij

01 juni 2018

Vanaf 1 oktober 2018 wordt er in de Poorterij een cursus Italiaans voor beginners gegeven door 'Otello'.

> Meer informatie

Stage lopen bij de Poorterij?

05 juli 2018

Zoek jij een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden bij het leukste theater van Midden-Nederland? Dan ben je bij de Poorterij aan het goede adres. Als stagiair(e) draai je volledig mee in Theater de Poorterij in Zaltbommel. Je bent onderdeel van een informeel team en je krijgt veel verantwoordelijkheden. Geen dag is hetzelfde en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Een stage bij de Poorterij is de perfecte plek om jezelf verder te ontplooien. Momenteel hebben we twee uitdagende stages: Events en Front Office. Interesse? Lees snel verder!

> Meer informatie

Vacature Theatermedewerker Foyer

12 augustus 2018

Het leukste theater van Midden-Nederland is op zoek naar jou! De Poorterij is een gastvrij en informeel theater in het centrum van Zaltbommel. We bieden een gevarieerd aanbod van voorstellingen voor een breed publiek o.a. in de genres toneel, cabaret, musical, jeugd en muziektheater.

> Meer informatie

Vacature Medewerker Brasserie

20 augustus 2018

Voor Brasserie de Poorterij zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar enthousiaste en vriendelijke oproepkrachten. Wil je een leuke functie waarbij horeca en gastvrijheid centraal staan? Solliciteer dan nu!

> Meer informatie

Autobedrijf de Bruyn wederom partner

22 augustus 2018

Autobedrijf de Bruyn is komend theaterseizoen (2018-2019) wederom een belangrijke partner van de Poorterij. Zo is het autobedrijf van Ron en Els de Bruyn o.a. hoofdsponsor van de voorstelling van ABBA Fever XL op 13 april 2019.

> Meer informatie

Foto-expositie foyer

05 september 2018

Simon Klein en Ton de Jong, beiden lid van de Fotoclub Bommelerwaard, exposeren van 3 tot 26 september in de foyer van de Poorterij.

> Meer informatie

Expositie Bert van den Heuvel

09 oktober 2018

Bert van den Heuvel exposeert t/m 4 november in de foyer van de Poorterij. Bert is een materialenvakman. Hij laat zich o.a. inspireren door wat er in de natuur om hem heen gebeurt. Hij laat zich uitdagen door het materiaal waardoor er steeds weer nieuwe vormen en nieuwe combinaties ontstaan. Hij exposeert figuratieve, impressionistische en abstracte kunst, waarbij het bijzondere materiaal- en kleurgebruik opvalt. Hij gebruikt onder andere afvalhout uit het bos, resten van kunststof materialen, zoals kokers, tubes en kwasten. Zijn werk is letterlijk van groot gewicht. Daarnaast maakt hij werken van olieverf, acrylaat- en synthetische verven.

> Meer informatie

Kerstmenu 2018

05 november 2018

Kom op Tweede Kerstdag gezellig naar onze brasserie met familie en/of vrienden. In een sfeervolle ambiance kan je heerlijk genieten van een uitgebreid kerstdiner met verrassende gerechten. Voor € 39,50 worden je smaakpapillen verwend tijdens een 4-gangen menu plus amuse. Voor de kinderen is er een kindermenu met speciale tarieven.

> Meer informatie