Banner Img2

Nieuws

Bekijk hier het nieuwsoverzicht van SCC de Poorterij in Zaltbommel. Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link.

De Poorterij trekt weer volk

21 juni 2016

Eén jaar runt de CMN Groep nu De Poorterij. Tijd om de balans op te maken... Wat eerst alleen een theater was is nu ook een restaurant en een ontmoetingsplek. "We staan weer op de kaart!" Het Brabants Dagblad kijkt terug op een bewogen jaar waar het harde werken en de investeringen zijn vruchten lijkt af te werpen.

> Meer informatie

De Poorterij gaat samenwerken met Tophostess.nl

02 maart 2018

Vanaf maart 2018 biedt de Poorterij de mogelijkheid om evenementen extra glans te geven door representatieve hostesses in te zetten. Tophostess staat garant voor een hartelijke ontvangst van gasten, registreert bezoekers op professionele wijze en is de gastvrouw voor de verzorging. 

> Meer informatie

Nieuw theaterseizoen 2018-2019 is bekend!

20 april 2018

Het nieuwe theaterprogramma voor het seizoen 2018-2019 is gisteravond bekend gemaakt tijdens de presentatieavond in de Poorterij. Directeur Ron Cretier vertelde aan belangstellenden welke voorstellingen er komend seizoen op de planken staan. Er staan meer dan 40 uitvoeringen gepland; een mix van landelijke en lokale bekenden en talenten. Javier Guzman, Pater Moeskroen, Jan Rot, Vuile Huichelaar en Pieter Derks zijn slechts enkele namen van het diverse programma.

> Meer informatie

Cursus Italiaans in de Poorterij

01 juni 2018

Vanaf 1 oktober 2018 wordt er in de Poorterij een cursus Italiaans voor beginners gegeven door 'Otello'.

> Meer informatie

Stage lopen bij de Poorterij?

05 juli 2018

Zoek jij een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden bij het leukste theater van Midden-Nederland? Dan ben je bij de Poorterij aan het goede adres. Als stagiair(e) draai je volledig mee in Theater de Poorterij in Zaltbommel. Je bent onderdeel van een informeel team en je krijgt veel verantwoordelijkheden. Geen dag is hetzelfde en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Een stage bij de Poorterij is de perfecte plek om jezelf verder te ontplooien. Momenteel hebben we twee uitdagende stages: Events en Front Office. Interesse? Lees snel verder!

> Meer informatie

Autobedrijf de Bruyn wederom partner

22 augustus 2018

Autobedrijf de Bruyn is komend theaterseizoen (2018-2019) wederom een belangrijke partner van de Poorterij. Zo is het autobedrijf van Ron en Els de Bruyn o.a. hoofdsponsor van de voorstelling van ABBA Fever XL op 13 april 2019.

> Meer informatie

Kerstmenu 2018

05 november 2018

Kom op Tweede Kerstdag gezellig naar onze brasserie met familie en/of vrienden. In een sfeervolle ambiance kan je heerlijk genieten van een uitgebreid kerstdiner met verrassende gerechten. Voor € 39,50 worden je smaakpapillen verwend tijdens een 4-gangen menu plus amuse. Voor de kinderen is er een kindermenu met speciale tarieven.

> Meer informatie

Spil Helpt nu ook in de Poorterij

12 maart 2019

Spil Helpt is vanaf nu ook gevestigd in de Poorterij in Zaltbommel. Orthopedagoog Marleen Stoel is vestigingsmanager en staat je graag te woord als je vragen hebt of een afspraak wil maken.​

> Meer informatie

Eerste Zaltbommelse Bommeldag groot succes

18 maart 2019

Afgelopen zondag stond Zaltbommel in het teken van Marten Toonders werk. Liefhebbers en verzamelaars van o.a. Heer Olivier B. Bommel en Tom Poes uit het hele land, maar ook uit België en Duitsland, wisten de weg te vinden naar het stadje aan de Waal. Bezoekers konden hun hart ophalen op drie locaties. In Theater de Poorterij stonden er vele activiteiten op het programma met beurzen, films en lezingen. In de Sint-Maartenskerk was er een tentoonstelling welke nog is te bewonderen tot in de zomer en in het Stadskasteel een kleine expositie.

> Meer informatie

Vacature Barmedewerker Theater

01 april 2019

Het leukste theater van Midden-Nederland is op zoek naar jou! De Poorterij is een gastvrij en informeel theater in het centrum van Zaltbommel. We bieden een gevarieerd aanbod van voorstellingen voor een breed publiek o.a. in de genres toneel, cabaret, musical, jeugd en muziektheater.

> Meer informatie

Huisgenoot van de Poorterij worden?

09 september 2019

Het multifunctionele complex van de Poorterij is gelegen in de binnenstad van Zaltbommel en herbergt naast het theater diverse huisgenoten zoals muziekscholen, een tekenschool, BSO en Buurtzorg. 

> Meer informatie