Banner Img2

Nieuws

Bekijk hier het nieuwsoverzicht van SCC de Poorterij in Zaltbommel. Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link.

Spil Helpt nu ook in de Poorterij

12 maart 2019

Spil Helpt is vanaf nu ook gevestigd in de Poorterij in Zaltbommel. Orthopedagoog Marleen Stoel is vestigingsmanager en staat je graag te woord als je vragen hebt of een afspraak wil maken.​

> Meer informatie

Vacature Barmedewerker Theater

01 april 2019

Het leukste theater van Midden-Nederland is op zoek naar jou! De Poorterij is een gastvrij en informeel theater in het centrum van Zaltbommel. We bieden een gevarieerd aanbod van voorstellingen voor een breed publiek o.a. in de genres toneel, cabaret, musical, jeugd en muziektheater.

> Meer informatie

Huisgenoot van de Poorterij worden?

09 september 2019

Het multifunctionele complex van de Poorterij is gelegen in de binnenstad van Zaltbommel en herbergt naast het theater diverse huisgenoten zoals muziekscholen, een tekenschool, BSO en Buurtzorg. 

> Meer informatie

Cursus Italiaans in de Poorterij

12 september 2019

Vanaf 7 oktober 2019 worden er in de Poorterij weer Italiaanse cursussen gegeven door 'Otello'.

> Meer informatie

Stage lopen bij de Poorterij?

30 januari 2020

Zoek jij een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden bij het leukste theater van Midden-Nederland? Dan ben je bij de Poorterij aan het goede adres. Als stagiair(e) draai je volledig mee in Theater de Poorterij in Zaltbommel. Je bent onderdeel van een informeel team en je krijgt veel verantwoordelijkheden. Geen dag is hetzelfde en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Een stage bij de Poorterij is de perfecte plek om jezelf verder te ontplooien. Momenteel hebben we twee uitdagende stages: Events en marketing. Interesse? Lees snel verder!

> Meer informatie

De sluiting van de Poorterij is verlengt tot 1 juni

13 maart 2020

Tot en met 1 juni worden alle voorstellingen geannuleerd en is de Poorterij gesloten!

> Meer informatie