Slider_Homepage_Exterieur

KAARTEN RESERVEREN:

 

Thuis online via de website
24 uur per dag, 7 dagen per week - snel, veilig en eenvoudig.

 

Telefonisch via 0418-72 68 10
Dagelijks tussen 9:00 en 17:00 uur.
(of één uur voor aanvang van de voorstelling of film mits niet uitverkocht)

 

Aan de kassa 
Dagelijks tussen 9:00 en 17:00 uur.
(of één uur voor aanvang van de voorstelling of film mits niet uitverkocht)

 

Reserveringskosten zijn € 2,50 per boeking en worden alleen in rekening gebracht bij telefonische reserveringen en aan de kassa. Voor eventuele verzending rekenen wij extra kosten.

De gereserveerde entreekaarten dienen uiterlijk drie dagen voor de voorstellingen te zijn afgehaald. Gereserveerde filmkaarten kunnen tot een half uur voor aanvang van de film afgehaald worden.

 

INFORMATIE EN VOORWAARDEN:

 

Wat te doen als iets misgaat bij het online bestellen?
Op het moment dat in de bestelprocedure iets mis gaat (bijv. de betaling mislukt, de website wordt afgesloten of de pc loopt vast) dan worden de stoelen die je geselecteerd had, nog een paar minuten in het systeem vastgehouden. Na circa 10 minuten geeft het systeem de stoelen vanzelf weer vrij en kun je het opnieuw proberen.

 

Sluiting online verkoop
De online verkoop sluit op de dag van de voorstelling enkele minuten voor aanvang. Vanaf dat moment kun je nog wel kaarten aan de theaterkassa kopen. Bij sommige activiteiten (bijv. de filmbrunch) sluit de kaartverkoop eerder. In dat geval staat de sluitingsdatum vermeld in de ticketshop.


Vakantieperiode
De online kaartverkoop loopt in de vakantieperiode gewoon door. Eventuele vragen worden z.s.m. behandeld.

 

Aanvangstijden van voorstellingen
De avondvoorstellingen beginnen meestal om 20:15 uur en de matinees om 14:30 uur. Afwijkende aanvangstijden staan duidelijk vermeld in het programmaoverzicht en op de toegangskaarten. De aanvangstijd op de toegangskaarten is leidend.

 

Afhalen kaarten
De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 16:00 uur en vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling of film. Voor gereserveerde kaarten geldt dat ze uiterlijk drie dagen voor de voorstelling dienen te zijn afgehaald. Gereserveerde filmkaarten kunnen tot uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald worden. Niet afgehaalde reserveringen gaan weer terug in de verkoop. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken. Bij verhindering ontvangen wij graag tijdig bericht zodat wij de kaarten aan andere gasten kunnen aanbieden.

 

Kaarten ruilen of retourneren 
Tot uiterlijk drie dagen vóór de voorstelling kunnen gekochte toegangsbewijzen kosteloos geruild worden voor kaarten van een andere voorstelling. Vind je geen voorstelling van uw keuze dan kunnen de kaarten geannuleerd worden. De annuleringskosten bedragen € 2,50 per boeking.
Je ontvangt een tegoedbon voor het resterende bedrag. De tegoedbon is niet inwisselbaar voor contanten.

 

Cadeaubonnen
Bij de Poorterij kan je uitsluitend bij de kassa eigen Poorterij-waardebonnen en Podium Cadeaukaart verzilveren. Bij online boekingen hebben we helaas niet de mogelijkheid om de waardebonnen te verwerken.

 

Nationale Bioscoopbon
Je kunt in de Poorterij niet betalen met een Nationale Bioscoopbon.

 

Wachtlijst
Wanneer de voorstelling is uitverkocht, kunnen je gegevens vrijblijvend op een wachtlijst worden geplaatst. Mochten er toegangskaarten geretourneerd worden dan nemen wij contact op met de mensen van de wachtlijst. Dit gebeurt op volgorde van aanmelding.

 

Annulering/verplaatsing voorstelling
Indien een voorstelling geannuleerd of verplaatst wordt, neemt de Poorterij contact met je op. We bieden een alternatieve datum of een tegoedbon. Indien we geen vervangende datum kunnen bieden, dan ontvang je het geld terug.