Slider_Homepage_Exterieur

INFORMATIE

De Poorterij is hét podium van de Bommelerwaard. In het knusse theater staan jaarlijks vele voorstellingen op het programma. Een mix voor jong en oud, van cabaret tot dans en muziek tot jeugdvoorstellingen. Zowel landelijk bekende professionele voorstellingen als lokale optredens zijn opgenomen in het programma. Tevens komen de filmliefhebbers aan hun trekken. Zo zijn er elke dinsdagavond films te zien, georganiseerd door Filmclub Cinemaarten en staan er filmbrunches, kinderfilms en vrouwen- en mannenavonden met film op de programmering.

 

Naast de vele voorstellingen is het theater, met de bijbehorende faciliteiten, uitermate geschikt voor gezelschappen van 2 tot 275 personen. Denk aan het houden van bedrijfsfeesten, congressen en tentoonstellingen. Maar ook kleinere gelegenheden zoals verjaardagen of kinderfeesten horen tot de mogelijkheden.

 

Ook beschikt de Poorterij over een Brasserie waar je in een gemoedelijke sfeer kunt eten, drinken, ontmoeten, genieten en flexwerken. Of je nu romantisch komt dineren of een besloten feest wilt geven, alles is bespreekbaar. De combinatie van gastvrijheid, de uitstekende keuken en het gezellige terras maken de Brasserie de Poorterij een ideale locatie voor vele gelegenheden.

De-Poorterij-Entree

HET GEBOUW

Het gebouw bestaat uit diverse multifunctionele ruimtes, waaronder de mooie Brasserie, een grote foyer en een intieme theaterzaal met 275 zitplaatsen. De theaterzaal kent een prima akoestiek en heeft een prachtig geluidssysteem van Duran Audio B.V.

De diverse ruimtes bieden tal van mogelijkheden, zowel voor de particulier als de zakelijke markt. De mogelijkheid om diverse zalen met elkaar te combineren biedt een enorme meerwaarde voor je bijeenkomsten.

Naast de eigen programmering en film is het theater beschikbaar voor zakelijke evenementen en congressen.

OPENINGSTIJDEN

De openingstijden van Theater de Poorterij zijn:

Maandag 9:00 - 17:00 uur en bij activiteiten
Dinsdag 9:00 - 17:00 uur en bij activiteiten
Woensdag 9:00 - 17:00 uur en bij activiteiten
Donderdag 9:00 - 17:00 uur en bij activiteiten
Vrijdag 9:00 - 17:00 uur en bij activiteiten
Zaterdag bij activiteiten
Zondag bij activiteiten

 

De openingstijden van de Brasserie de Poorterij zijn:

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 22:00 uur
Woensdag 12:00 - 22:00 uur
Donderdag 12:00 - 22:00 uur
Vrijdag 12:00 - 22:00 uur
Zaterdag 12:00 - 22:00 uur
Zondag 12:00 - 22:00 uur

 

 

Poorterij Foyer
IMG_20170130_163047_A

KAARTVERKOOP

Aan de kassa:
Dagelijks tussen 9:00 en 17:00 uur
(of één uur voor aanvang van de voorstelling of film mits niet uitverkocht)

Thuis online:
Via de website: 24 uur per dag - snel, veilig en eenvoudig.

Telefonisch:
Via 0418-72 68 10
Dagelijks tussen 9:00 en 17:00 uur
(of één uur voor aanvang van de voorstelling of film mits niet uitverkocht)


Reserveringskosten zijn € 2,50 per boeking en worden alleen in rekening gebracht bij telefonische reserveringen en aan de kassa. Voor eventuele verzending rekenen wij extra kosten.

Klik hier voor de voorwaarden

MINDERVALIDEN

De Poorterij streeft ernaar het gebouw en de activiteiten daarbinnen zo toegankelijk mogelijk te maken, ook voor mensen met een beperking. Wil je gebruikmaken van onze aanwezige rolstoelplekken of ringleiding voor slechthorenden, of heb je andere speciale behoeften?

> Meer informatie

HUISGENOTEN

Bij de Poorterij zijn we meer dan een theater! Naast de brasserie zijn er ook diverse verenigingen en bedrijven gevestigd in de Poorterij. Zo zijn er o.a. een tekenschool, muziekschool, psycholoog, fotoclub, BSO en meerdere theaterverenigingen.

> Meer informatie