Bsokunstenkids

Huisgenoten

Hier vind je meer informatie over onze huisgenoten.

Zoek je een ruimte voor tijdelijke of vaste activiteiten en ben je geïnteresseerd in het worden van een huisgenoot? Bel hiervoor naar 0418-726810 of mail naar receptie@de-poorterij.nl

Mainmusicschool

Main Music School

Main Music School is voor de beginnende en gevorderde muzikant de plek waar je moet zijn voor muziekles en musicalles.

Contact

Telefoon   0487-844 773
Email   info@mainmusicschool.nl
Website  

www.mainmusicschool.nl

Muziekschool Zaltbommel

Muziek is leuk; je kunt het zelf maken. Muziek geeft plezier en het is bewezen dat je er slimmer van wordt! Muziek verrijkt je leven. Bij Muziekschool Zaltbommel vind je muziekles – voor jong en oud. Achttien bevoegde docenten geven les op zeventien verschillende instrumenten.
Locatie: muzieklessen zijn in de leslokalen van De Poorterij (ingang: Boschstraat 97, Zaltbommel) of bij de docenten thuis. Lessen zijn individueel of in kleine groepjes. Student-organisten spelen op het orgel van de Sint-Maartenskerk.
Muziekschool Zaltbommel
Kleyneluyden

Die Kleyne Luyden

Het streven van Die Kleyne Luyden is om elk jaar een grote productie op de planken te zetten en gedurende het jaar in te spelen op activiteiten in de omgeving; vaak in de vorm van straattoneel.

Contact

Telefoon    
Email    
Website  

www.diekleyneluyden.com

Filmclub Cinemaarten

Elke dinsdag draait er in De Poorterij een film van Cinemaarten, kijk hier voor het programma. 

Contact

Telefoon   0418-513227
Email   film@cinemaarten.nl
Website  

www.cinemaarten.nl

Cinemaarten
Kunstklup

Kunstklup

De KunstKlup organiseert en ontwikkelt activiteiten op kunstzinnig gebied.
Dit wordt gedaan in de vorm van cursussen voor particulieren.
In cursusverband wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding van de cursussen is in handen van kunstenaars met een beroepspraktijk die ervaring hebben in het omgaan en het stimuleren van groepen. Tevens organiseert de KunstKlup activiteiten voor bedrijven, scholen, instellingen en voor particuliere groepen.

Contact

Telefoon  

0418-515262

Email   info@kunstklup.nl
Website  

www.kunstklup.nl

 

 

Spil Helpt is vanaf nu ook gevestigd in de Poorterij in Zaltbommel. Spil Helpt stelt diagnoses vast binnen de leer- en gedragsproblemen zoals dyslexie, dyscalculie, autisme en ADHD. Daarnaast biedt de praktijk sociaal emotionele begeleiding voor kinderen en ouders zoals faalangst reductietraining en Mindfulness voor kinderen. Ook verricht de organisatie een beroepsinteresse- en beroepskeuzeonderzoek. Meer informatie zie www.spilhelpt.nl.

Spil-Helpt_Advertentie Zaltbommel
Bso

BSO Kunst & Kids

Cultuur BSO Kunst en Kids, een buitenschoolse opvang met vele mogelijkheden. Er is voor ieder iets wils: van theater tot tekenles, van relaxen tot heerlijk rennen in het park of de torentuin, van binnen spelen tot lekker de frisse buitenlucht in. Slecht weer en mooi weer, bij de BSO biedt alles mogelijkheden. Kinderen staan centraal en mogen overal over meedenken.

Contact

Telefoon  

Carla van Zwam: 06-13415133

Kim de Visser: 06-10206710

Email   info@bsokunstenkids.nl
Website  

www.bsokunstenkids.nl

Fotoclub Bommelerwaard

Fotoclub Bommelerwaard is actief in de hele Bommelerwaard en telt ongeveer 20 leden. Eens in de 3 weken komen de clubleden op maandagavond bijeen.Er wordt gewerkt op basis van een jaarlijks gezamenlijk opgesteld programma.

Contact

Telefoon  

0418-561504 / 06-11306838

Email   ton.d.jong@xs4all.nl
Website  

www.fotoclubbommelerwaard.nlFotoclub
Naima

Naima

Orïentaalse dans dat verder gaat dan je lichaam.

Contact

Telefoon   06-44726390
Email   info@alzahdradancing.nl
Website  

www.alzahdradancing.nl 

Zen.nl

Bij Zen.nl in Zaltbommel geeft men zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse Zen-filosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

Contact

Telefoon  

06-29118182 (Jeroen Hordijk)

Email   jeroenhordijk@zen.nl
Website  

www.zen.nl

Zen_ZALTBOMMEL
Tuinvankees

Theaterschool de Tuin van Kees

Theaterschool voor kinderen van 7 t/m 16 jaar 

Contact

Telefoon   06-28790881
Email   tuinvankees@gmail.com
Website  

www.detuinvankees.nl/

Tekenschool Bommelerwaard

De Tekenschool is dé kleine kunstschool voor kinderen!

Er wordt les gegeven in tekenen, schilderen, keramiek, grafiek en kunstgeschiedenis.

De Tekenschool is een fijne plek waar kinderen samen creatief bezig zijn en volop hun eigen creativiteit kunnen ontwikkelen.

Contact

Telefoon  

06-46094871

Email  

info@tekenschoolbommelerwaard.nl

Website  

www.tekenschoolbommelerwaard.nl

Tekenschool
Biodanza

Biodanza

Biodanza brengt je leven in beweging.

Laat je raken door verschillende muziekstijlen (van Afrikaans tot Zuid-Amerikaans, van klassiek tot pop) en zet dat gevoel om in jouw eigen dans.Vind jouw balans tussen inspanning en ontspanning. Dans jouw eigen ritme, voel jouw melodie. Dans jezelf, voel jezelf. Biodanza haalt het mooiste in je naar boven: jouw vermogen om je te verbinden, met jezelf en met anderen.

Contact

Telefoon  

0418-797011

Email  

ervaarbiodanza@live.nl

Website

 

www.ervaarbiodanza.blogspot.nl/ 

Huiswerkinstituut Henny De Leeuw

Henny de Leeuw biedt ondersteuning voor leerlingen die behoefte hebben aan extra begeleiding met huiswerk maken. Zelf is ze een ervare docent geweest in het basis en voortgezet onderwijs.

Contact

Email: hennydeleeuw5@hotmail.com

Henny de Leeuw
InVorm therapie

InVorm therapie

InVorm therapie is een praktijk voor beeldende therapie, voor volwassenen en kinderen die kampen met psychosociale problemen. Met materialen als potlood, verf en klei werk je aan jouw klachten en krachten. Het is een andere manier van ontdekken hoe dingen bij jou werken en om dingen te uiten waar geen woorden voor zijn. Waarom helpt dit?

 Contact

Telefoon  

06-24446940

Email  

info@invormtherapie.nl

Website

 

www.invormtherapie.nl

> Meer informatie

EGA Nederland

Start vandaag nog met gezond afvallen! De cursus wordt gegeven op: maandagochtend van 10:00 tot 11:00 uur en dinsdagavond van 18:45 tot 19:45 uur in de Poorterij aan de Nieuwstraat 2 te Zaltbommel.

Contact

Telefoon  

06-81886761

Email  

ega.emmy.vd@gmail.com

Website

 

www.eganederland.nl

EGA
De-Oude-Bieb

De Oude Bieb

Bij De Oude Bieb kun je 7 dagen per week terecht voor een gezellige middag of een heerlijk avondje ontspanning!!! Wij zijn een recreatiegelegenheid met 3 pooltafels en 1 biljarttafel. Naast poolen, biljarten, darten, flipperen, sjoelen, spelen op diverse spelcomputers en een voetbaltafel is er ook een ruime keuze aan bordspellen en kaartspellen. Voor alle belangrijke sportwedstrijden ben je bij ons ook op het goede adres. Deze kun je live meekijken op maar liefst 3 schermen!

> Meer informatie

Stichting Geursen Theaterproducties

De Allround theatergroep is een gezellige groep, en de hoofdzaak is dat je het leuk vindt om toneel te spelen, te zingen of te dansen. Je hoeft niet per sé goed te zijn.

Contact

Telefoon  

06-51436506

Email   st.geursenprod@gmail.com

Website

 

www.geursenproducties.com

logo
logo (1)

Spronk&Partners

Trainingen/workshops en Webinars die gericht zijn op: Persoonlijke groei, zowel in Werk als Leven.
Effectief Communiceren en Effectief Luisteren.
Praktisch gezien leveren deze trainingen/workshops/webinars een bijdrage aan het aanleren van nieuw gedrag, bijvoorbeeld:
Assertiever communiceren en handelen; keuzes kunnen maken zonder stress; hoe zeg ik ‘nee’ zonder uit verbinding te gaan in het gesprek etc.
Vanzelfsprekend kan de aanwezige kennis ook ingezet worden om Teamtraining of -workshop te ontwikkelen voor jouw team of organisatie!
Spronk & Partners levert Maatwerk gericht op werkelijk Resultaat.

Contact

Telefoon   06-30237157
Email    

Website

 

www.spronkenpartners.nl

Buurtzorg Zaltbommel West

Een frisse kijk op thuiszorg

Goede zorg thuis vereist een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.

 

Contact

Telefoon   06-23460077
Email    zaltbommel@buurtzorgnederland.com

Website

 

www.zaltbommel.buurtzorg.net

Buurtzorg
Zaltbommelse Bridge Club

Zaltbommelse Bridge Club

ZBC is opgericht op 28 september 1928 en is daarmee een van de oudste bridgeclubs in Nederland. De club telt momenteel 92 leden en ze spelen in 3 lijnen.

Contact

Telefoon   0418-541354
Email   zbcbridge@gmail.com

Website

 

www.nbbclubsites.nl/club/8013

NVVH Vrouwennetwerk

Het netwerk voor veelzijdige vrouwen die actief en betrokken midden in het leven. De afdeling Zaltbommel bestaat uit 65 leden en de meeste nemen vol enthousiasme deel aan de vele activiteiten die de afdeling te bieden heeft.

Contact

Telefoon   0418-684441
Email   toos.vanthoor@upcmail.nl

Website

 

www.nvvh.nl

 

NVVH-logo
Manuela Carradore

Manuela Carradore

De cursus voor beginners wordt in kleine groepjes gegeven door de uit Italië afkomstige Manuela Carradore. Met veel liefde en plezier weet zij je op een ontspannen wijze les te geven en je mee te nemen in Italiaanse sferen. 

Contact

Telefoon   06-48343974
Email    

Website

 

www.cursus-italiaans-otello.nl