Banner1

BRASSERIE

Website _Banner _Leukste -Restaurant


In de vernieuwde brasserie kunt u van dinsdag t/m zondag terecht van 12:00 tot 22:00 uur voor een kopje koffie, lunch of een heerlijk diner. Genieten van een 3-gangen menu kan al vanaf slechts € 19,50. Luxe gerechten kunnen besteld worden tegen een meerprijs. Tevens kunt bij ons kosteloos flexwerken of gewoon een gezellige borrel organiseren in de brasserie of op het nieuwe terras aan de achterzijde.

Brasserie Website 01

BRASSERIE DE POORTERIJ

Welkom in de Brasserie! In onze brasserie worden gasten verwend met herkenbare klassiekers en eigentijdse gerechten. Streekproducten zijn de basis van de filosofie, hier begint alles wat met lekker eten te maken heeft. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe smaakcombinaties met pure en eerlijke ingrediënten. En dat proef je... Onze deuren zijn geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur en de keuken sluit om 21:00 uur.  

Brasserie de Poorterij is een gastvrije, gezellige plek in Zaltbommel, waar je welkom bent om overdag te flexwerken, lunchen, borrelen of ’s avonds een hapje te eten. Wist je ook al dat een nieuw terras hebben aan de achterzijde kan de Brasserie? Een rustige locatie waar het goed vertoeven is onder het genot van een hapje en een drankje.

We maken zo veel mogelijk gebruik van lokale leveranciers met duurzame en biologische producten. Er is volop keuze voor de vlees- of visliefhebber, en we serveren uiteraard ook vegetarische gerechten.Klik hieronder op de afbeeldingen voor het menu:

Lunchkaart _2018_Najaar -Cover   Dinerkaart _2018_Najaar -Cover


Lunches zijn te bestellen van 12:00 tot 17:00 uur.

De keuken is geopend tot 21:00 uur.

Direct online reserveren

Telefonisch reserveren: 0418 - 726816

NB. Honden zijn wel toegestaan op het terras aan de achterzijde.

Brasserie Website 03

Brasserie Website 09

Brasserie Website 06

Brasserie Website 07

Brasserie Website 08