Banner_Arrangementen (1)

ARRANGEMENTEN

De Poorterij biedt een podium voor iedereen! Ook voor jubilea, (kinder-)feesten, filmavonden, workshops, congressen en overige evenementen ben je van harte welkom in het multifunctionele complex in hartje Zaltbommel. Voor elke gelegenheid bieden we diverse mogelijkheden. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte op maat? Laat het ons weten via 0418-726810 of receptie@de-poorterij.nl

Kinderfeest_shutterstock_143372041 (1)

Verjaardagen/jubilea

Iets te vieren? Bij elke gelegenheid kunnen wij maatwerk leveren. Door de gemoedelijke sfeer en de vele faciliteiten zijn we in staat om voor elke gelegenheid iets te organiseren. Van een high tea tot een filmavond, van een compleet diner met borrel tot een theaterarrangement inclusief voorstelling.

Kinderfeestjes

Wat is er voor een kind nu leuker om op je verjaardag op het podium te staan en te laten zien aan je vriendjes en vriendinnetjes dat jij dé DJ van de Bommelerwaard bent? Dit is één van de vele mogelijkheden. Film kijken in het theater, een tekendag met begeleiding, een springkussen, je eigen taart maken... alles is bespreekbaar! Daarnaast kunnen we ook voordelig kindermenu’s samenstellen.

Filmavonden

Theater_shutterstock_141292018In ons theater kunnen wij speciale filmavonden organiseren. Zo kan je bijvoorbeeld een ‘Game of Thrones’ marathon kijken of wegzwijmelen bij een heerlijke romantische comedy. Geef je wensen aan ons door en wij gaan samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Het minimum aantal bij het reserveren van de zaal is 10 personen.

Uitvaarten

Ieder mens is uniek. Dat maakt een uitvaart een uiterst persoonlijke gebeurtenis. Met inlevingsvermogen en oog voor detail kunnen wij een uitvaart creëren die precies past bij de overledene en alles wat hem of haar zo bijzonder maakte. Daarbij staan jouw wensen natuurlijk centraal. De Poorterij kan samen met een uitvaartonderneming helpen met ontzorgen en de facilititeiten bieden voor een waardig afscheid, intiem of met grotere groepen.

Stadstrip met lunch

Zaltbommel herbergt vele bezienswaardigheden, zoals de schitterende Sint-Maartenskerk, het unieke Stadskasteel Zaltbommel en natuurlijk de Bommelse Gootspoken. Het is mogelijk om een wandelarrangement samen te stellen (o.l.v. een gids) en een heerlijke lunch te nuttigen in de Brasserie.

 

Website _Banner _Zakelijke -Arrangementne

Evenementen/workshops/
personeelsfeestjes:Vergaderen _shutterstock _289118300

Vertegenwoordig je een (middel-)groot bedrijf, een kleine zaak of ben je zelfstandig ondernemer en zoek je een ruimte voor een bijzondere bijeenkomst, een zakelijk evenement, workshop, (product-)presentaties of een personeelsfeest? De Poorterij beschikt over meerdere zalen en is geschikt voor 2 tot 275 personen en biedt een prima omgeving en zeer uiteenlopende mogelijkheden op zakelijk gebied. De optie om diverse zalen met elkaar te combineren geeft een enorme meerwaarde aan de bijeenkomsten. Ook beschikt het theater over goede licht- en geluidsvoorzieningen en kan deze helemaal op jouw wensen worden afgestemd.

Daarnaast kan je gebruikmaken van de foyer, waar de deelnemers van een evenement in een ontspannen sfeer na afloop nog kunnen napraten. 

Het NS-station Zaltbommel ligt op 10 minuten loopafstand en er zijn diverse parkeergelegenheden in de buurt.

Catering (koud/warm):

De Poorterij kan je tevens voorzien van een lunch of een passend diner. Terwijl jij je volledig kunt concentreren op de inhoudelijke organisatie van je evenement, neemt onze keuken alle zorgen rondom catering uit handen.

Theater erbij:

Bij de organisatie van je evenement, vergadering, seminar of presentatie kan je ook kiezen voor een wel heel speciale afronding in de theaterzaal. Muziek, cabaret, toneel of theater? Alles kan!

Exposities:

Ben je als vereniging, atelier, museum, fotoclub of andere instantie op zoek naar een expositieruimte? Ook hiervoor ben je bij de Poorterij aan het goede adres. In zowel de foyer als de diverse zalen, bieden we volop ruimte om je werk/producten tentoon te stellen.

 

KLIK HIER VOOR DE ZAALINFORMATIE