Theater_shutterstock_344308004

vrijdag 9 november 2018 - 20:15

Tjerk Ridder - Bonne Route! Een man, een ezel, een reisverhaal

Tjerk Ridder is Utrechts theatermaker, muzikant en schrijver. Maar ook: reiziger, verteller en inspirator. Samen met zijn ezel Lodewijk liep Tjerk de nieuwe Europese culturele route het Martinus-pad, van Parijs naar Groningen en deed daarbij ook Zaltbommel aan. 

Reserveer nu

DETAILS

Geïnspireerd door Martinus van Tours, ofwel Sint Maarten ervaart hij wat het is om lopend, open en kwetsbaar, onderweg te gaan en afhankelijk te zijn van anderen. Tijdens de 1000 kilometer lange route van de Franse hoofdstad Parijs via Amiens, Ieper en Utrecht naar de Martinitoren in Groningen wordt hij geconfronteerd met tijd, afstand en grenzen. Maar ook met zijn verlangens, de drang naar controle en bezit. Deze inspirerende maar ook intensieve tocht vol bijzondere verhalen heeft geleid tot Bonne Route, Tjerks derde theatervoorstelling op het thema ‘Het leven is een reis’.

Met pianist Jochem Braat en filmfragmenten vertelt en zingt Tjerk over zijn ervaringen tijdens deze inspiratievolle pelgrimstocht van Eiffeltoren naar Martinitoren.

  • Extra bij te boeken:
    Maaltijdsoepenbuffet met boerenbrood en garnituur voor € 9,50 p.p. (Exclusief kaartje)
    Reserveer >>>

 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

Tjerk Website