Theater_shutterstock_344308004

zaterdag 27 oktober 2018 - 20:00

Die Kleyne Luyden - Me And My Girl (musical)

‘Me and my girl’ gaat over Bill Snibson, een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen. Hij blijkt de veertiende graaf van Hareford te zijn. De dertiende graaf bleek in het geheim korte tijd getrouwd te zijn geweest met een meisje uit Lambeth.

Reserveer nu

DETAILS

Bill wordt op het landgoed ontboden en daar schrikken ze nogal van zijn verschijning. Zijn ruwe Cockney-manieren voldoen niet aan de eis van de laatste graaf en zo kan hij de titel en het landgoed niet erven. Hertogin Maria is vastbesloten om hem bij te schaven en Bill krijgt steeds meer manieren. Alleen denkt de gravin niet dat Bill’s vriendin uit Lambeth, Sally Smith, aan de normen van de aristocratische familie kan gaan voldoen.

Lady Jacqueline geeft haar verloofde, Gerald Bollingbrooke de bons en zet haar zinnen op Bill. Maar die blijft zijn eigen meisje Sally trouw. Het hele gezelschap is ervan overtuigd dat die twee uit elkaar moeten. Dat lukt bijna, maar dan bemiddelt Sir John. Hij weet nog wel een professor, waar Sally een spoedcursus ‘beschaving’ kan volgen. En eindigt deze komedie voor iedereen op een gelukkige manier.

Die Kleyne Luyden brengt dit feestelijke stuk begeleid door een live orkest en met een bruisende, enthousiaste cast.

Klik hier voor de voorstelling van vrijdag 26 oktober 20:00 uur
Klik hier voor de voorstelling van zondag 28 oktober 15:00 uur

 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

Die Kleyne Luyden Website