Theater_shutterstock_344308004

zondag 2 juli 2017 - 14:30

Theaterschool de Tuin van Kees - Gesol met de bol

Het verhaal gaat over goed en kwaad, over witte en zwarte chocolade. Over de krachtmachtbol die voor geluk en voorspoed zorgt en gewild is door de koninginnen van beide landen.

DETAILS

Jet en Sjaak, twee bouwvakkers, moeten een hekje plaatsen rondom een standbeeld. Maar... ze stoten tegen het beeld aan en komen opeens in een andere tijd terecht! Ze worden in het land Kwadorie niet echt vriendelijk ontvangen. Koningin Kwella is ontzettend kwaadaardig en laaghartig. Iedereen aan het hof vreest voor haar, behalve haar raadsvrouw: de Hofdignitaris. Ook zij is kwaadaardig en wil Kwella’s plaats innemen. Kwella wil chocola: zwarte! En de macht over de hele wereld.

Jet en Sjaak kunnen pas terugkeren als ze een gevaarlijke opdracht tot een goed einde weten te brengen. Ze moeten uit buurland Goedarie de krachtmachtbol van tovenares Aurora stelen. Deze bol zorgt daar al eeuwenlang voor geluk en vrolijkheid. Met die bol in handen zal Kwella de machtigste worden.

Lukt het Kwella om alle macht van de wereld te verkrijgen? Overwint het goede uiteindelijk? Of is het allemaal toch niet zo zwart-wit...

Komen kijken?
Kaartjes kosten € 7,50 en kun je reserveren via tuinvankees@gmail.com

Tuin-van-Kees _Website