Theater_shutterstock_344308004

Theater

Jaarlijks vinden vele professionele en lokale toneel-/theatervoorstellingen plaats in de Poorterij in Zaltbommel. Houd regelmatig deze pagina in de gaten om een zo up-to-date mogelijk beeld te krijgen van de activiteiten bij 'hét podium van de Bommelerwaard'.

Poorters_Website

Word Poorter en profiteer!

-

Het belangrijkste bestaansrecht van de Poorterij, dat ben jij! We willen je dan ook extra in het zonnetje zetten door je voortaan als Poorter te ontvangen. Word lid van de Poorterij en geniet van extra veel voordeel en exclusiviteit. Poorter ben je per theaterseizoen, van augustus t/m juli.

> Meer informatie

Theaterschool de Tuin van Kees - Gesol met de bol

02 juli 2017 - 14:30

Het verhaal gaat over goed en kwaad, over witte en zwarte chocolade. Over de krachtmachtbol die voor geluk en voorspoed zorgt en gewild is door de koninginnen van beide landen.

> Meer informatie
Tuin-van-Kees _Website
Main Music School-Musicaluitvoering_Website

Main Music School - Uitvoering Musicalklas 2016-2017

05 juli 2017 - 17:00

Na een jaar vol zang, spel en beweging waarin je leert bewegen als een vlinder, zingen als een nachtegaal en stralen als een ster laat de musicalklas een zelfbedachte voorstelling zien. Liedjes uit bestaande musicals zijn vermengd met eigen verzinsels.

> Meer informatie

Een Hemels Geschenk - 15-16-22-23 & 26 Dec

15 december 2017 - 20:15

Het Open Theater brengt in december 2017 een moderne en eigentijdse interpretatie van het kerstverhaal. Met een respectvolle knipoog naar de realiteit en met de nodige humor en diepgang, wil het Open Theater het publiek raken.

> Meer informatie
Het_Open_Theater_Website
Henk_Schiffmacher_Website

Henk Schiffmacher vertelt

22 februari 2018 - 20:15

Henk Schiffmacher. Wereldreiziger, avonturier, liefhebber van de mens en hun diverse culturen. Liefhebber van vrouwelijk schoon, charmeur, provocateur, leraar, inspirator en humorist. Veel valt er over de man te zeggen; you love him or you hate him. Maar je kan niet meer om hem heen.

> Meer informatie

Debby Petter - In Mijn Hoofd

09 maart 2018 - 20:15

In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk...

> Meer informatie
Debby Petter Website
Fataal Website

Fataal- De Musical

06 april 2018 - 20:15

‘Fataal’ was een succesvolle Nederlandse speelfilm over de gevolgen van zinloos geweld. Nu brengt Homemade in de traditie van de Carry Slee musicals – dit verhaal naar het theater. Een energieke musical over Milan van wie een droom aan barrels wordt geslagen als jongens hem te grazen nemen. En over de kracht en de onmacht van...

> Meer informatie

Eric Corton - Ma (van Hugo Borst)

24 mei 2018 - 20:15

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? ‘Ma’ is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.

> Meer informatie
Eric Corton Website (1)