Theater_shutterstock_344308004

donderdag 9 november 2017 - 20:15

GEANNULEERD: Sophia Wezer - Addicted to Blues

GEANNULEERD: De voorstelling van Sophia Wezer op 9 november is wegens een overvol programma van Sophia verplaatst. Momenteel speelt zij ook in de musical Tarzan in Duitsland en zal zo spoedig mogelijk met een alternatieve datum komen. Wij zullen wanneer dat bekend is contact opnemen met de Bluesliefhebbers die een kaart hebben geboekt. 

DETAILS

Het zijn de late jaren ’50 van de vorige eeuw. In grote delen van Amerika leven zwart en blank gescheiden, maar in Carnegie Hall, New York, bezoekt de blanke elite een concert van een zwarte zangeres: Billie Holiday. Vlak voor middernacht bereidt ze zich voor op een dan al legendarisch optreden.

Sophia Wezer (The Wiz, Sweet Charity, Tarzan en Chicago) biedt in 'Addicted to Blues’ een intiem kijkje in het leven van een van de invloedrijkste jazz-zangeressen. ‘Billy’ een muzikaal icoon die zich staande weet te houden in een wereld vol foute mannen, racisme en drugs. Aan de hand van hits als ‘Strange Fruit’, ‘Them There Eyes’ en ‘End of the Affair’ zien we hoe Billie met al haar ups en peilloos diepe downs toch altijd wist vast te houden aan het grootste goed in haar leven, de muziek. Deze one woman musical was vorig seizoen reeds te zien op een aantal plekken, maar dankzij de goede kritieken klaar voor een nieuw seizoen. 

Sophia Wezer Marinus De Graaf Roy Beusker Website