Theater_shutterstock_344308004

Muziek

Ook de muziekliefhebbers komen aan hun trekken in de Poorterij. Zowel grote namen als upcoming artiesten staan op de bühne. Hieronder zie je het totaaloverzicht van alle muzikale voorstellingen in de Poorterij, hét podium van de Bommelerwaard!

Elsa Jean McTaggart - Lassie Will You Go_Website

Elsa Jean McTaggart - Lassie Will You Go (Schots Duo)

06 mei 2018 - 14:30

Elsa Jean McTaggart presenteert haar nieuwe show "Lassie Will You Go". Boordevol bekende Schotse gezongen en instrumentale nummers en Elsa's eigen muziek en anekdotes. Na het succes van de toer van vorig jaar, komen ze opnieuw naar Nederland. Mis het niet en kom naar De Poorterij om van de Schotse sfeer te genieten die dit du...

> Meer informatie

De Nazaten - Als De Haan Tanden Krijgt

29 september 2018 - 20:15

Dit negenkoppige Surinaams/Nederlandse blaas- en percussie-ensemble bestaat al meer dan 20 jaar. Hun muziek verrast volgens de Volkskrant door de ’krankzinnige mix van stijlen’, de warme klank van de Surinaamse kopru tu en de opzwepende ritmesectie. 

> Meer informatie
De Nazaten Website
Jan Rot Website

Jan Rotband - Het Beste

13 oktober 2018 - 20:15

In Carré vierde Jan Rot groots zijn 60e verjaardag en introduceerde meteen de nieuwe Jan Rotband. Nu gaan ze op tour met Het Beste van de laatste albums, maar ook Het Beste uit Jans rijke verleden.

> Meer informatie

Ogham - Celtic Songs And Tunes

16 november 2018 - 20:15

Al jaren bespeelt Ogham de podia in Brabant met af en toe een uitstapje verder het land in naar bijvoorbeeld Bemmel, Nijmegen, Oss, Wissenkerke, Zaltbommel en Zevenaar (ja, en ook jaarlijks Schotland en Duitsland). Maar nu wordt het toch hoog tijd om in de rest van Nederland ook echt vaste voet op het podium te krijgen.

> Meer informatie
Ogham Website
Popkoor Zinder Website

Popkoor Zinder - Winters Concert

15 december 2018 - 20:15

Warme muziek op een koude winterdag… Popkoor Zinder – dat dit jaar 20 jaar bestaat – zingt bekende en minder bekende, krachtige en romantische nummers voor jong en oud.

> Meer informatie

Popkoor Zinder - Winters Concert

16 december 2018 - 14:30

Warme muziek op een koude winterdag… Popkoor Zinder – dat dit jaar 20 jaar bestaat – zingt bekende en minder bekende, krachtige en romantische nummers voor jong en oud.

> Meer informatie
Popkoor Zinder Website
The Wieners Website

The Wieners - The Wieners Play The Everly Brothers

21 december 2018 - 20:15

Een eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Eén van de bandleden/zanger komt uit ons eigen Zaltbommel en daar zijn we trots op!

> Meer informatie

La Familia - Een Rondje Vrijthof

19 januari 2019 - 20:15

Van Weense Wals tot Musical! Een feestelijk concert met muziek in de sfeer van André Rieu door de leukste en schitterend zingende zangers-familie: La Familia, die in 2011 doorbrak via het TV-programma Hollands Got Talent en sindsdien internationaal optreedt. 

> Meer informatie
La Familia Website
Eddy Zoey Website

Eddy Zoëy - De Geschiedenis van de NL's-talige Popmuziek

25 januari 2019 - 20:15

In ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’ neemt Eddy Zoëy je mee op reis door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Eddy Zoëy en zijn formidabele band laten alle iconische liedjes horen, die inhoudelijk stáán, voor exact die tijd.

> Meer informatie

Pater Moeskroen - De Reservebelgen

09 februari 2019 - 20:15

Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, dit maal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt; zich aansluiten bij België.

> Meer informatie
Pater Moeskroen Website
Cesar Zuiderwijk Masterclass Website

Cesar Zuiderwijk - Masterclass

16 februari 2019 - 20:15

Masterclass is een intiem programma voor jong en oud en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers.

> Meer informatie

Carel Kraayenhof & Pablo Dobal - Dwaze Tijd

15 maart 2019 - 20:15

Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Of heb je geen tijd te verliezen? Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen. 

> Meer informatie
Carel Kraayenhof En Juan Pablo Dobal Dwaze Tijd Website
Lakshmi Adem Website

LAKSHMI - Adem

29 maart 2019 - 20:15

LAKSHMI is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.

> Meer informatie

ABBA Fever XL - Tribute To ABBA

13 april 2019 - 20:15

Abba Fever: een ABBA-tribute act van topniveau! Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een vijfkoppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer in Theater De Poorterij in Zaltbommel.

> Meer informatie
Abba Fever Xl Website
De Andersons Hier Dooft Niets Website

De Andersons - Hier Dooft Niets

18 april 2019 - 20:15

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

> Meer informatie

Vocal Ensemble GOOG - Gelders opera - en Operette Gezelschap

20 april 2019 - 20:15

Geniet van een concert dat gebracht wordt door het Vocaal Ensemble GOOG. Het ensemble bestaat uit ca. 20 personen. Zij brengen koorwerken, ensemblewerken en solistische bijdrage van diverse opera- operette- en musicalliederen.

> Meer informatie
Goog Website