Theater_shutterstock_344308004

Muziek

Ook de muziekliefhebbers komen aan hun trekken in de Poorterij. Zowel grote namen als upcoming artiesten staan op de bühne. Hieronder zie je het totaaloverzicht van alle muzikale voorstellingen in de Poorterij, hét podium van de Bommelerwaard!

Jeroen Kant Website (1)

Jeroen Kant, Björn van der Doelen & Mathijs Leeuwis - De Drie Vrienden

28 oktober 2017 - 20:15

Drie muzikale boezemvrienden. Stuk voor stuk vooraanstaande muzikanten. De drie heren delen hun liefde voor muziek, het leven en het alcoholische drankje. Björn uit Eindhoven, Mathijs en Jeroen uit Tilburg. Ieder bewandelt zijn eigen muzikale kronkelpad, maar op verschillende kruispunten komen ze elkaar tegen. 

> Meer informatie

GEANNULEERD: Sophia Wezer - Addicted to Blues

09 november 2017 - 20:15

GEANNULEERD: De voorstelling van Sophia Wezer op 9 november is wegens een overvol programma van Sophia verplaatst. Momenteel speelt zij ook in de musical Tarzan in Duitsland en zal zo spoedig mogelijk met een alternatieve datum komen. Wij zullen wanneer dat bekend is contact opnemen met de Bluesliefhebbers die een kaart hebbe...

> Meer informatie
Sophia Wezer Marinus De Graaf Roy Beusker Website
Maurice Hermans Website

Maurice Hermans - Toon, 100 jaar liedjesman

17 november 2017 - 20:15

Een luchtig, lief, eigentijds, vrolijk programma met muziek, poëzie, verhalen en liedjes rondom Nederlands Grootste theaterpersoonlijkheid, TOON HERMANS. Een muzikale ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon. Een avond over harmonie, over liefde, over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet.

> Meer informatie

Def Americans - 10 Jaar Def Americans (Johnny Cash Tribute)

18 november 2017 - 20:15

De songs die the Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie verbluffend goed te raken.

> Meer informatie
Def Americans Website
Don Kosakenchor Russland Website

Don Kosakenchor Russland - 25-jarig jubileum

07 december 2017 - 20:15

Dit jaar viert het Don KosakenChor Russland haar 25-jarig jubileum. Ook tijdens deze tournee zal het Don KosakenChor Russland onder leiding van chef-dirigent Marcel Verhoeff de zalen weer vullen met bekende en onbekende Russische liederen. Een muzikale reis door het oude en nieuwe Rusland. Locatie: Sint-Maartenskerk.

> Meer informatie

Enge Buren - Vreemde Vogels

09 december 2017 - 20:15

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf!

> Meer informatie
Enge Buren Website
Gerald En Nelinda Website

Gerald en Nelinda Troost - Kerst in de Poorterij

21 december 2017 - 20:15

Wat dacht je van een sfeervol en afwisselend kerstconcert, waarin je zelf ook volop kunt meezingen met de bekende kerstliederen? Een feest voor de hele familie! We nodigen je graag uit voor het concert 'Kerst in de Poorterij' op donderdag 21 december.

> Meer informatie

Joris Linssen & Caramba Serenade

19 januari 2018 - 20:15

In de vijfde voorstelling van de Nederlandstalige band met Mexicaanse peper draait het om de lofzang. Serenade is geïnspireerd op het Mexicaanse gebruik een orkestje in te huren om je geliefde het hof te maken of je overleden helden te eren. 

> Meer informatie
Joris Linssen Caramba Serenade Website
Kurt Defrancq Website (1)

Kurt Defrancq - Met de mantel der liefde

22 maart 2018 - 20:15

In de theatermonoloog ‘Met de mantel der liefde’ maken we kennis met de 80-jarige Lowie, die veel zorg nodig heeft, en met zijn zoon Kobe, die probeert zoveel mogelijk zorg te bieden. 

> Meer informatie

Simone van Eertwegh - Kracht

12 mei 2018 - 20:15

Zangeres Simone van den Eertwegh (o.a. prijswinnares Concours de la Chanson) bewees met haar eerste twee theatershows dat ze het intieme theaterpodium verdient: Simone’s warme stem heeft geen opsmuk nodig. Puur volstaat.

> Meer informatie
Simone Kracht Website