Theater_shutterstock_344308004

FILM

Hieronder vind je het nieuwe filmprogramma van de Poorterij. Houd de website de komende tijd regelmatig in de gaten, er wordt wekelijks geüpdatet. Daarnaast biedt ook Cinemaarten een groot aantal films aan in ons theater. Klik hier voor een overzicht van de Cinemaarten films.

Lucky_Website

Cinemaarten Film: Lucky

24 april 2018 - 20:15

Lucky is een negentigjarige filosoof van het alledaagse. Hij leeft volgens regelmaat en routine: elke ochtend eerst een sigaret, dan yoga, dan een glas melk. In zijn kast hangen drie dezelfde geruite hemden. Maar Lucky is niet rigide. De rust die hij met zijn regels om zich heen creëert geeft ruimte voor overpeinzing; het soo...

> Meer informatie

Cinemaarten Film: Phantom Thread

01 mei 2018 - 20:15

Reynolds Woodcock is de topmodeontwerper van de jaren 50. Samen met zijn ongehuwde zus Cyril heerst hij met totale controle over zijn jurkenimperium The House of Woodcock.

> Meer informatie
Phantom-Thread_Website
Coco_Website

Kinderfilm - Coco

02 mei 2018 - 14:30

TIP VOOR DE MEIVAKANTIE: Disney • Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes.

> Meer informatie

Cinemaarten Film: Ma'Rosa

08 mei 2018 - 20:15

Geld drijft de interactie tussen de personages in Ma' Rosa: van een transactie in de supermarkt tot de handel in drugs, seks en veiligheid. 

> Meer informatie
Ma'Rosa_Website