Theater_shutterstock_344308004

FILM

Hieronder vind je het nieuwe filmprogramma van de Poorterij. Houd de website de komende tijd regelmatig in de gaten, er wordt wekelijks geüpdatet. Daarnaast biedt ook Cinemaarten een groot aantal films aan in ons theater. Klik hier voor een overzicht van de Cinemaarten films.

Gabriel-e-a-Montanha_Website

Cinemaarten Film: Gabriel e a Montanha

04 september 2018 - 20:15

Druistig en vol energie rende backpacker Gabriel zonder zonnebril de bergen in. Hij overleefde het niet. Regisseur Barbosa, een oud-klasgenoot van de backpacker, reconstrueert de laatste maanden van de tocht. De film is een liefdevol eerbetoon, boeiende karakterstudie en ode aan het reizen ineen.

> Meer informatie

Cinemaarten Film: November

11 september 2018 - 20:15

Eén van de opmerkelijkste films van de afgelopen tijd, waarin magie, kwaad en liefde samenkomen in prachtig gefilmd zwart-wit. De Estische cultuur van bijgeloof en het leven na de dood er duidelijk in doorschemerend, waan je je in een donker, wonderlijk sprookje waarin ook de nodige humor niet ontbreekt.

> Meer informatie
November_Website
The-Mercy_Website

Cinemaarten Film: The Mercy

18 september 2018 - 20:15

Het verhaal van de legendarische solozeiler Donald Crowhurst. In 1968 besloot hij tegen het advies van onder andere zijn vrouw mee te doen aan de Golden Globe Race. Hij zou vervolgens dagen alleen op de oceaan verblijven met verregaande gevolgen...

> Meer informatie

Nog één keer in de bioscoop: Frozen

02 januari 2019 - 14:30

Walt Disney Animation Studios geeft een frisse draai aan een van de grappigste en meest hartverwarmende verhalen ooit.

> Meer informatie
Frozen_Website