Theater_shutterstock_344308004

FILM

Hieronder vind je het nieuwe filmprogramma van de Poorterij. Houd de website de komende tijd regelmatig in de gaten, er wordt wekelijks geüpdatet. Daarnaast biedt ook Cinemaarten een groot aantal films aan in ons theater. Klik hier voor een overzicht van de Cinemaarten films.

K3-Love-Cruise_Website

Kinderfilm - K3: Love Cruise

15 augustus 2018 - 14:30

De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas! Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal.

> Meer informatie

Cinemaarten Film: Gabriel e a Montanha

04 september 2018 - 20:15

Druistig en vol energie rende backpacker Gabriel zonder zonnebril de bergen in. Hij overleefde het niet. Regisseur Barbosa, een oud-klasgenoot van de backpacker, reconstrueert de laatste maanden van de tocht. De film is een liefdevol eerbetoon, boeiende karakterstudie en ode aan het reizen ineen.

> Meer informatie
Gabriel-e-a-Montanha_Website
November_Website

Cinemaarten Film: November

11 september 2018 - 20:15

Eén van de opmerkelijkste films van de afgelopen tijd, waarin magie, kwaad en liefde samenkomen in prachtig gefilmd zwart-wit. De Estische cultuur van bijgeloof en het leven na de dood er duidelijk in doorschemerend, waan je je in een donker, wonderlijk sprookje waarin ook de nodige humor niet ontbreekt.

> Meer informatie

Cinemaarten Film: The Mercy

18 september 2018 - 20:15

Het verhaal van de legendarische solozeiler Donald Crowhurst. In 1968 besloot hij tegen het advies van onder andere zijn vrouw mee te doen aan de Golden Globe Race. Hij zou vervolgens dagen alleen op de oceaan verblijven met verregaande gevolgen...

> Meer informatie
The-Mercy_Website
Frozen_Website

Nog één keer in de bioscoop: Frozen

02 januari 2019 - 14:30

Walt Disney Animation Studios geeft een frisse draai aan een van de grappigste en meest hartverwarmende verhalen ooit.

> Meer informatie