Theater_shutterstock_344308004

vrijdag 29 september 2017 - 20:15

UITVERKOCHT - Youp van ’t Hek - Oudejaarsconference 2017

UITVERKOCHT - Er zijn weinig artiesten die avond aan avond met zoveel plezier naar hun werk gaan als Youp. Hij reist al veertig jaar fluitend door Nederland en Vlaanderen. Met maar één doel: mensen een prachtige avond bezorgen. Niks meer, niks minder.

DETAILS

UITVERKOCHT - Eind 2017 speelt hij zijn negende oudejaarsconference met de titel Een vloek en een zucht. Waar die over zal gaan? Het jaar is nog jong, maar de namen Trump  en Henk Krol zullen zeker een keer vallen. Eén ding staat vast: er zal gelachen worden. Hard en veel. Waarom? Omdat Youp daarvoor op de wereld is. Wie dat zegt? Youp!

VIER OUD EN NIEUW MET YOUP VAN 'T HEK

Wil jij tijdens deze avond het ultieme 'Oud & Nieuw' gevoel beleven? Naast de veelbelovende voorstelling hebben we een leuk arrangement samengesteld waarbij we vooraf kunnen genieten van heerlijke diverse hapjes tijdens een walking dinner. Na afloop proosten we met bubbels en oliebollen! In september??? Ja, ook in september kunnen we een feestje bouwen! Wil je meer informatie en/of reserveren? Klik dan op de onderstaande button 'Ik wil erbij zijn'.

Let op: dit arrangement is uitsluitend voor degenen die in het bezit zijn van de entreekaart voor de voorstelling. De voorstelling zelf is helaas uitverkocht. Er is beperkt plaats voor dit arrangement, dus wacht niet al te lang...

NB_Header _Youp -2017 (1)

NB_Banner _Youp -Walking -Dinner _2017

NB_Button _Ik -wil -erbij -zijn
 

Youp-van-´t-Hek_publiciteitsfoto-oudejaarsconference-2017-foto-bob-bronshoff-(2)_website