Theater_shutterstock_344308004

vrijdag 2 november 2018 - 20:15

Piepschuim - Grote Woorden

Het 247ste programma Grote Woorden van PIEPSCHUIM is meteen het allerbeste. Het combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent.

Reserveer nu

DETAILS

NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek! Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN. Punt.
Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als u het bovenstaande moet geloven, kunt u grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Net zoals dit zeker niet waar is.

  • Extra bij te boeken:
    Koud en warm buffet inclusief dessert gemaakt van schuimblokken voor € 19,50 p.p. (Exclusief kaartje)
    Reserveer >>> 

 

Leden van Stichting 2109

Ben je lid van Stichting 2109? PIEPSCHUIM draagt de stichting een warm hart toe en vraagt middels een actie aandacht voor dementie. PIEPSCHUIM biedt de leden € 5,- korting op het kaartje van de voorstelling. De code waarmee je de korting kan verzilveren ontvang je vanuit de stichting en is enkel geldig voor de leden van Stichting 2109.

 

Let op: Lees ook onze Algemene Informatie en Voorwaarden >>>

Piepschuim Website