Banner Img1

vrijdag 28 april 2017 - 20:15

Jasper van Kuijk - Onder de Streep

Je neemt geen risico’s. Voor elke keuze die je maakt win je stapels informatie in. Dus ook nu. Wie is Jasper van Kuijk? Wat doet ‘ie? Wat vonden recensenten van zijn voorstelling? Want je wilt wel weten wat je krijgt, toch? Van Kuijk daagt je uit om je te laten verrassen en gewoon naar Onder De Streep te komen!

Reserveer nu

DETAILS

Nieuw talent aan het cabaretfirmament!

Nieuw zeg je? hmm .. toch maar even opzoeken, je neemt immers niet graag risiso's Je kijkt op de website van Jasper van Kuijk en krijgt het idee dat hij een talentvolle cabaretier is. Wint Cameretten, krijgt het Stijgend Applaus Stipendium. Column in De Volkskrant. Mooie recensies ook: scherp en actueel, met een verhaal én om te lachen. Maar je weet ook wie die informatie op deze site heeft gezet. Dus zeker weten doe je het nooit.

Zeker weten, onze behoefte om alles zeker te weten, dat is waar Onder de Streep over gaat. We zijn verslingerd aan Big Data. Van Kuijk daagt je uit een keer niks op te zoeken, en gewoon naar Onder de Streep te komen.

Foto's © Jaap Reedijk

Jasper Van Kuijk Onder De Streep Website 01
Jasper Van Kuijk Onder De Streep Website 04Jasper Van Kuijk Onder De Streep Website 03Jasper Van Kuijk Onder De Streep Website 02