Theater_shutterstock_344308004

zaterdag 4 november 2017 - 20:15

Gerrie Smits & Fabian Franciscus - Dubbelcabaret

Fabian en Gerrie (uit Zaltbommel!), 2 comedians die ieder met hun eigen avondvullende show door heel Nederland touren. In de Poorterij komen deze comedians samen om Zaltbommel ook mee te laten genieten van deze ongekende leuke avond. De steden die ze hebben aangedaan zijn nooit meer hetzelfde geweest.

Reserveer nu

DETAILS

Gerrie Smits

Gerrie Smits, een Zaltbommelse Brabander in hart en stembanden. Hij is een zorgeloze filosoof met veel fantasie, enorm veel charme, een zeer aangename aura, avontuurlijk, gevoelig, wetenschappelijke onderbouwende talenten, buitengewoon aantrekkelijk, levendig, impulsief, ambitieus, betrouwbaar, goede leider, elegant, vastberaden, humoristisch, vlijtig, van ongewone schoonheid, optimistisch, open, ongekend artistiek, vrolijk, grootmoedig, onnatuurlijke goede minnaar, gul, vriendelijk, en zacht, bovendien is hij heel bescheiden. Stop deze eigenschappen in een blender en gooi deze leeg op het podium. Wat je dan krijgt…? Zijn eerste avondvullende programma… 'De Groene Steen'.

Fabian Franciscus

Fabian Franciscus beheerst de gave om zijn storm aan onnavolgbare en onbegrijpelijke chaos zeer grappig te verwoorden op het podium. Slecht en ongeconcentreerd in de meeste dingen maar een van de meest talentvolle comedians van dit moment.

Gerrie Smits Website