Theater_shutterstock_344308004

Cabaret

Bij de Poorterij trakteren we de theaterliefhebbers elk seizoen op de grootste cabaretiers, leukste stand-up comedy en het meest veelbelovende cabarettalent. Hieronder zie je het totaaloverzicht van alle cabaretvoorstellingen in de Poorterij, hét podium van de Bommelerwaard!

Karin Bruers Website

Karin Bruers & Nol Havens - Bruers Haalt Uit

20 september 2018 - 20:15

Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, na ja... solo, met Nol Havens samen. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.

> Meer informatie

Javier Guzman - Sinterklaasconference 2018 Lief & Laf 2

05 oktober 2018 - 20:15

Javier Guzman maakte eerder vijf Sinterklaasconferences (2002, 2003, 2004, 2009 en 2015). Nu is het tijd voor de wervelende zesde! Scherp van tong, filerend, twijfelend en waarachtig. Een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden en soms heel soms gebeurt er iets opmerkelijks.

> Meer informatie
Javier-Guzman_Website
Andermans Veren Er Mag Zoveel Niet Website

Andermans Veren - Er Mag Zovéel Niet

11 oktober 2018 - 20:15

Roddelen, elkaar het leven zuur maken, vreemdgaan; het mag niet, maar het leverde wel prachtige liedjes op. 'Andermans Veren Live!' komt met dit nieuwe programma weer naar uw theater toe!

> Meer informatie

Arie en Silvester - WIE?!

24 oktober 2018 - 20:15

De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie?! Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds te keer. 

> Meer informatie
Arie En Silvester Wie Website
Piepschuim Website

Piepschuim - Grote Woorden

02 november 2018 - 20:15

Het 247ste programma Grote Woorden van PIEPSCHUIM is meteen het allerbeste. Het combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent.

> Meer informatie

Ricky Risolles - Ya, dat is iets Indisch...

18 november 2018 - 14:30

Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indolovers, komt nu dan eindelijk met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’.

> Meer informatie
Ricky Risolles Website
Victor Website

Victor Luis van Es - Stille Strijd

24 november 2018 - 20:15

Openhartig vertelt Victor in zijn eerste avondvullende programma over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen?

> Meer informatie

Ricky Risolles - Ya, dat is iets Indisch...

25 november 2018 - 14:30

Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indolovers, komt nu dan eindelijk met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’.

> Meer informatie
Ricky Risolles Website
Pieter Derks Website

Pieter Derks - Voor Wat Het Waard Is (try-out)

06 december 2018 - 20:15

Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden.

> Meer informatie

Ricky Risolles - Ya, dat is iets Indisch...

08 december 2018 - 20:15

Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indolovers, komt nu dan eindelijk met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’.

> Meer informatie
Ricky Risolles Website
Leon Van Der Zanden Website

Leon van der Zanden - Kameleon

14 december 2018 - 20:15

In Kameleon doet cabaretier en publiekslieveling Leon van der Zanden waar hij uniek in is. Hij stemt zich af op alle aanwezigen en laat het onderbewuste van de zaal spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op zijn bezoekers te liggen en op de avond zelf.

> Meer informatie

Roovers & van Leeuwen - Alone Together

16 maart 2019 - 20:15

Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen vormen samen het cabaretduo Roovers & van Leeuwen. In hun eerste avondvullende voorstelling ‘Alone Together’ gaan zij de strijd aan. Met elkaar. Met u. Met elkaar tegen u. Met u tegen elkaar. Spannend, dat vinden zij ook.

> Meer informatie
Roovers En Van Leeuwen Website
Vuile Huichelaar Website

Vuile Huichelaar - Morgen Begint Nu

30 maart 2019 - 20:15

Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven.

> Meer informatie

Christel de Laat - Zijn Daar Nog Vragen Over?

11 april 2019 - 20:15

Afgelopen twee theaterseizoenen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een vervolg niet uit kon blijven. De titel van haar nieuwe show Zijn daar nog vragen over? geeft aan dat zij de interactie met haar publiek niet uit de weg gaat.

> Meer informatie
Christel De Laat Website
Alex Ploeg Website

Alex Ploeg - Ultimatum

11 mei 2019 - 20:15

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Een coming of age story, après la lettre. 

> Meer informatie