Theater_shutterstock_344308004

Cabaret

Bij de Poorterij trakteren we de theaterliefhebbers elk seizoen op de grootste cabaretiers, leukste stand-up comedy en het meest veelbelovende cabarettalent. Hieronder zie je het totaaloverzicht van alle cabaretvoorstellingen in de Poorterij, hét podium van de Bommelerwaard!

Kik Jan Beuving Raaklijn Website

Jan Beuving - Raaklijn

16 september 2017 - 20:15

Jan Beuving trapt het nieuwe seizoen in de Poorterij af! ‘Buitengewoon geestig’, zei de Volkskrant. ‘Beuving excelleert in lichte liedjes’, aldus NRC. ‘IJzersterk programma’, volgens de theaterkrant. Samen gaven ze twaalf sterren. Jan Beuving komt nog een seizoen terug met zijn bejubelde cabaretprogramma Raaklijn.

> Meer informatie

Veldhuis & Kemper- Geloof ons nou maar

22 september 2017 - 20:15

LAATSTE KAARTEN! “Je moet niet alles geloven wat ze zeggen”. Zélf nadenken. Kritisch blijven. Allemaal zinvolle tips, maar het kost zoveel tijd. Zou het daarom niet heerlijk zijn als iemand anders de boel eens op een rijtje zet?

> Meer informatie
Veldhuis En Kemper Website
Youp-van-´t-Hek_publiciteitsfoto-oudejaarsconference-2017-foto-bob-bronshoff-(2)_website

UITVERKOCHT - Youp van ’t Hek - Oudejaarsconference 2017

29 september 2017 - 20:15

UITVERKOCHT - Er zijn weinig artiesten die avond aan avond met zoveel plezier naar hun werk gaan als Youp. Hij reist al veertig jaar fluitend door Nederland en Vlaanderen. Met maar één doel: mensen een prachtige avond bezorgen. Niks meer, niks minder.

> Meer informatie

Braboneger (Steven Brunswijk) - Als ik mezelf kon zijn

14 oktober 2017 - 20:15

Steven Brunswijk is ‘de Braboneger’. Meer dan 350.000 hits op Dumpert.nl, we hebben het over de internetsensatie ´De Braboneger’. Recht voor zijn raap, eerlijk en bijzonder humoristisch, de Braboneger is dé nieuwe publiekstrekker.

> Meer informatie
Steven Brunswijk F Pr Steven Brunswijk 02 Website
Gerrie Smits Website

Gerrie Smits & Fabian Franciscus - Dubbelcabaret

04 november 2017 - 20:15

Fabian en Gerrie, 2 comedians die ieder met hun eigen avondvullende show door heel Nederland touren. In de Poorterij komen deze comedians samen om Zaltbommel ook mee te laten genieten van deze ongekende leuke avond. De steden die ze hebben aangedaan zijn nooit meer hetzelfde geweest.

> Meer informatie

Ronald Giphart - Bart Chabot Trio Giphart & Chabot

02 maart 2018 - 20:15

‘Overal in den lande proberen wij mensen te verpozen met onze woorden, wij zijn vertegenwoordigers in troost,’ schreef ooit Martin Bril over de theatervoorstelling Giphart en Chabot met Bril (die liep van 2005 tot 2007). In 2008 kwam de opvolger, De Grote Liefde, een show die helaas vroegtijdig moest worden afgebroken.

> Meer informatie
1718 Gv Trio Giphart Chabot F Yannick Putzwebsite
Vrouw Holland Website

Vrouw Holland - 20 jaar Mannenhumor in een vrouwenlichaam

31 maart 2018 - 20:15

In '20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam' blikt Vrouw Holland terug. Vocaal ijzersterk zingt ze gevoelige liedjes en speelt ze acts als de 'Tietenpoppenkast'. Want Vrouw Holland is ouder, maar geen cent wijzer. Marieke Klooster, Gabriëlle Glasbeek en Karin Noeken nemen zichzelf bruut op de hak, hierin begeleid door piani...

> Meer informatie

Kommil Foo - Schoft

26 mei 2018 - 20:15

Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is... het slaat, het zalft, het schuurt en het ergst van al: het eindigt. Het blijft de broers Walschaerts voorstelling na voorstelling inspireren: de mens die met moeite recht blijft. Maar struikelt. Die telkens de moed vindt om weer op te staan. Om dan weer te struikelen...

> Meer informatie
Kommil Foo Schoft Website