Banner Img2
donderdag 15 februari 2018

Vacature Creatieve Medewerker Keukenbrigade

Wil jij ook werken in het ‘Leukste Restaurant van Zaltbommel 2018’? Bij Brasserie de Poorterij zijn wij opzoek naar medewerkers die een passie hebben voor koken en een uitdaging niet uit de weg gaan. Onlangs zijn wij genomineerd voor de ‘leukste restaurant’ verkiezing en we zijn trots dat we hebben gewonnen met een gastenwaardering van 9+! Naast gastvrijheid en service worden onze gasten verwend met herkenbare klassiekers en eigentijdse gerechten. Streekproducten zijn de basis van de filosofie, hier begint alles wat met lekker eten te maken heeft. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe smaakcombinaties met pure en eerlijke ingrediënten. En dat proef je...

Vacature -Kok _Facebook _15-08-18Functieomschrijving

Als creatieve keukenhulp werk je mee met het klaarzetten van de producten, schoonmaken en snijden van groenten en allerhande voorkomende werkzaamheden in de keuken.

Taken en verantwoordelijkheden

Je verzorgt de uitvoerende (productie)werkzaamheden ter assistentie van de koks: voorgerechten, nagerechten en assistentie verlenen bij hoofdgerechten. Schoonmaken keukenapparatuur en -machines. Afwassen en afvoeren van afval en het verrichten van overige werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende.

Kwalificaties en vaardigheden

  • Interesse in koken of bezig met koksopleiding
  • Teamplayer, flexibel en stressbestendig
  • Servicegericht en enthousiast
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Beschikbaar in voornamelijk de avonden en weekenden

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende deeltijdbaan (ca. 24 uur) in een dynamisch team en een plezierige werksfeer. Salariëring conform de horeca-CAO, passend bij de functie en ervaring.

Solliciteren?

Ben jij die energieke en creatieve teamplayer en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Mail dan zo snel mogelijk jouw motivatie met CV naar onze chef-kok Marcel van Iersel via horeca@de-poorterij.nl