Banner Img2
woensdag 14 juni 2017

Expositie Hanneke Dorssers - ’IABWOASO’

’IABWOASO: De stilte (voorbij)' is de expositie van het werk van de in Zaltbommel wonende Hanneke Dorssers (1956). Het betreft portretten (in deze expositie komen ze ♀ allemaal ‘van Venus’). In eerste instantie d.m.v. fotografie, daarna voornamelijk in acrylverf en pastels, waarmee Hanneke probeert beelden van binnen naar buiten weer te geven.

Over Hanneke DorssensHanneke Dorssers - IABWOASO

Na de opleiding aan de fotoacademie Amsterdam en na het analoge tijdperk van de fotografie was het digitale proces voor Hanneke geen optie meer. Het gaat niet om het perfecte beeld. De kwast en de pastelkrijtjes doen nu meer recht aan haar motto: "laten worden wat het wil".

Hanneke: "Samen met andere cursisten van de KunstKlup is het voor mij zoeken naar de stukjes van jezelf. De spiegel door je eigen werk (en, door feed-back, dat wat anderen er van vinden natuurlijk!)

IABWOASO... It’s a big world or a small one..."

De expositie is te bewonderen t/m 31 augustus 2017 tijdens de openingstijden van de Poorterij. Vanaf 14 juli t/m 14 augustus gelden de openingstijden van de brasserie. Klik hier voor de openingstijden.

Meer informatie over Hanneke zie www.divart.nl