Banner Img2
vrijdag 24 maart 2017

Bekijk de online brochure!

De nieuwe brochure is klaar en wat zijn wij er trots op! Na hard werken hebben we een mooi magazine weten samen te stellen met een uitgebreid en divers programma! De papieren versie wordt rond 4 en 5 april verspreid in de gehele Bommelerwaard en daarbuiten tot en met Geldermalsen! Klik hieronder op de button om de online versie te bekijken. Veel leesplezier!

NB_Banner _Brochure _Button (1)

Vele artiesten hebben aangegeven het leuk te vinden om (weer) in de Poorterij te komen optreden. Denk aan Veldhuis & Kemper, Riem de Wolff, Youp van 't Hek, Dirk Scheele, Sophia Wezer, Fabian & Gerrie, Joris Linssen en Henk Schiffmacher.

Daarnaast staat de brochure ook vol met informatie over onze eigen lokale toppers zoals Het Open Theater, Paulette Willemse, Die Kleyne Luyden, Djazz Dance Centre, Tuin van Kees en Emmy Verhey. We zijn erg verheugd dat zij weer gebruikmaken van ons podium. Ook staan er vele andere bezienswaardigheden in de gehele Bommelerwaard in het magazine, we willen hiermee laten zien wat er allemaal te doen is in de regio, dus ook buiten de Poorterij zelf.

Wij willen tot slot de Stichting Podiumkunsten, de gemeente en natuurlijk de adverteerders bedanken! De brochure is mede door hun bijdrages mogelijk gemaakt! Dank gaat uit naar onze hoofdpartners: Rabobank Bommelerwaard en het Cambium College en we zijn zeer blij met onze nieuwe hoofdpartner Autobedrijf de Bruyn. We verheugen ons erop om samen met Els en Ron de Bruyn komend seizoen leuke acties te verzinnen.

Heel veel leesplezier!

 

NB_Banner _Brochure _Button (1)