Banner Img2

Nieuws

Bekijk hier het nieuwsoverzicht van SCC de Poorterij in Zaltbommel. Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link.

De Poorterij trekt weer volk

21 juni 2016

Eén jaar runt de CMN Groep nu De Poorterij. Tijd om de balans op te maken... Wat eerst alleen een theater was is nu ook een restaurant en een ontmoetingsplek. "We staan weer op de kaart!" Het Brabants Dagblad kijkt terug op een bewogen jaar waar het harde werken en de investeringen zijn vruchten lijkt af te werpen.

> Meer informatie

Bekijk de online brochure!

24 maart 2017

De nieuwe brochure is klaar en wat zijn wij er trots op! Na hard werken hebben we een mooi magazine weten samen te stellen met een uitgebreid en divers programma! De papieren versie wordt rond 4 en 5 april verspreid in de gehele Bommelerwaard en daarbuiten tot en met Geldermalsen! Klik hieronder op de button om de online versie te bekijken. Veel leesplezier!

> Meer informatie

Autobedrijf de Bruyn belangrijke partner de Poorterij

30 maart 2017

De Poorterij gaat komend theaterseizoen (2017-2018) een verregaande samenwerking aan met Autobedrijf de Bruyn uit Zaltbommel. Met deze partnership krijgt het autobedrijf van Ron en Els de Bruyn een podium binnen het complex van het theater zoals een exclusieve vermelding op alle tickets en reclame-uitingen voorafgaand aan de eigen films van de Poorterij.

> Meer informatie

Expositie Brasserie - Ton de Jong

09 oktober 2017

In de Brasserie van de Poorterij is van 6 oktober tot 1 december 2017 een foto expositie te zien van Bloem- en Fruit Stillevens. De foto’s zijn gemaakt door Ton de Jong. 

> Meer informatie

Expositie Foyer - Myriam Merks

26 oktober 2017

Expositie in de foyer van Myriam Merks: 'IK ven verlaten' is dagelijks te bezichtigen tijdens de openingstijden van de Poorterij.

> Meer informatie

Kerstmenu 2017

27 oktober 2017

Kom op Tweede Kerstdag gezellig naar onze brasserie met familie en/of vrienden. In een sfeervolle ambiance kan je heerlijk genieten van een kerstbrunch waarbij de kinderen ook de mogelijkheid hebben om in de kinderhoek een film te kijken. 's Avonds heeft onze chef-kok een speciaal menu samengesteld met verrassende gerechten. Voor slechts € 38,- worden je smaakpapillen verwend tijdens een 5-gangen menu plus amuse. Voor de kinderen is er een kindermenu met speciale tarieven.

> Meer informatie