Banner Img2

Nieuws

Bekijk hier ons nieuwsoverzicht

De Poorterij trekt weer volk

21 juni 2016

Eén jaar runt de CMN Groep nu De Poorterij. Tijd om de balans op te maken... Wat eerst alleen een theater was is nu ook een restaurant en een ontmoetingsplek. "We staan weer op de kaart!" Het Brabants Dagblad kijkt terug op een bewogen jaar waar het harde werken en de investeringen zijn vruchten lijkt af te werpen.

> Meer informatie

Bekijk de online brochure!

24 maart 2017

De nieuwe brochure is klaar en wat zijn wij er trots op! Na hard werken hebben we een mooi magazine weten samen te stellen met een uitgebreid en divers programma! De papieren versie wordt rond 4 en 5 april verspreid in de gehele Bommelerwaard en daarbuiten tot en met Geldermalsen! Klik hieronder op de button om de online versie te bekijken. Veel leesplezier!

> Meer informatie

Autobedrijf de Bruyn belangrijke partner de Poorterij

30 maart 2017

De Poorterij gaat komend theaterseizoen (2017-2018) een verregaande samenwerking aan met Autobedrijf de Bruyn uit Zaltbommel. Met deze partnership krijgt het autobedrijf van Ron en Els de Bruyn een podium binnen het complex van het theater zoals een exclusieve vermelding op alle tickets en reclame-uitingen voorafgaand aan de eigen films van de Poorterij.

> Meer informatie

Vacature Oproepkracht Brasserie

12 april 2017

Voor Brasserie de Poorterij zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een enthousiaste en vriendelijke medewerker (oproepkracht, 10 tot 15 uur). Zoek je een leuke functie waarbij horeca en gastvrijheid centraal staan? Solliciteer dan nu!

> Meer informatie

Wat vind jij van de Poorterij?

03 juli 2017

Continue zijn we aan het kijken hoe we de Poorterij op verschillende vlakken kunnen verbeteren en daarom vinden we belangrijk wat jij vindt! Je zou ons enorm helpen door het invullen van deze enquête.

> Meer informatie

Expositie Brasserie - Ton de Jong

09 oktober 2017

In de Brasserie van de Poorterij is van 6 oktober tot 1 december 2017 een foto expositie te zien van Bloem- en Fruit Stillevens. De foto’s zijn gemaakt door Ton de Jong. 

> Meer informatie

Gezond afvallen

14 oktober 2017

Start vandaag nog met gezond afvallen! Schrijf je direct in voor een cursus op dinsdagavond van 18:45 tot 19:45 uur in de Poorterij aan de Nieuwstraat 2 te Zaltbommel. Actie tijdelijke 50% korting op inschrijfgeld: geen €10,- maar €5,-!

> Meer informatie