Banner Img2

Nieuws

Bekijk hier ons nieuwsoverzicht

De Poorterij trekt weer volk

21 juni 2016

Eén jaar runt de CMN Groep nu De Poorterij. Tijd om de balans op te maken... Wat eerst alleen een theater was is nu ook een restaurant en een ontmoetingsplek. "We staan weer op de kaart!" Het Brabants Dagblad kijkt terug op een bewogen jaar waar het harde werken en de investeringen zijn vruchten lijkt af te werpen.

> Meer informatie

Nieuwe menukaart: 3-gangen € 19,50

01 februari 2017

Kom de nieuwe menukaart proeven! In onze brasserie worden gasten verwend met herkenbare klassiekers en eigentijdse gerechten. Streekproducten zijn de basis van de filosofie, hier begint alles wat met lekker eten te maken heeft. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe smaakcombinaties met pure en eerlijke ingrediënten. En dat proef je...

> Meer informatie

Bekijk de online brochure!

24 maart 2017

De nieuwe brochure is klaar en wat zijn wij er trots op! Na hard werken hebben we een mooi magazine weten samen te stellen met een uitgebreid en divers programma! De papieren versie wordt rond 4 en 5 april verspreid in de gehele Bommelerwaard en daarbuiten tot en met Geldermalsen! Klik hieronder op de button om de online versie te bekijken. Veel leesplezier!

> Meer informatie

Autobedrijf de Bruyn belangrijke partner de Poorterij

30 maart 2017

De Poorterij gaat komend theaterseizoen (2017-2018) een verregaande samenwerking aan met Autobedrijf de Bruyn uit Zaltbommel. Met deze partnership krijgt het autobedrijf van Ron en Els de Bruyn een podium binnen het complex van het theater zoals een exclusieve vermelding op alle tickets en reclame-uitingen voorafgaand aan de eigen films van de Poorterij.

> Meer informatie

Vacature Oproepkracht Brasserie

12 april 2017

Voor Brasserie de Poorterij zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een enthousiaste en vriendelijke medewerker (oproepkracht, 10 tot 15 uur). Zoek je een leuke functie waarbij horeca en gastvrijheid centraal staan? Solliciteer dan nu!

> Meer informatie

Expositie Hanneke Dorssers - ’IABWOASO’

14 juni 2017

’IABWOASO: De stilte (voorbij)' is de expositie van het werk van de in Zaltbommel wonende Hanneke Dorssers (1956). Het betreft portretten (in deze expositie komen ze ♀ allemaal ‘van Venus’). In eerste instantie d.m.v. fotografie, daarna voornamelijk in acrylverf en pastels, waarmee Hanneke probeert beelden van binnen naar buiten weer te geven.

> Meer informatie

Wat vind jij van de Poorterij?

03 juli 2017

Continue zijn we aan het kijken hoe we de Poorterij op verschillende vlakken kunnen verbeteren en daarom vinden we belangrijk wat jij vindt! Je zou ons enorm helpen door het invullen van deze enquête.

> Meer informatie

Expositie Brasserie - Andrea Gulickx

06 juli 2017

Zeer vereerd zijn wij dat onze Brasserie verfraaid is met prachtige foto's van fotografe Andrea Gulickx. Het werk van Andrea wordt gekenmerkt door het hoge 'Andrea Gulickx-gehalte': bokehringen, glitters en functionele onscherpte voeren je naar een sprookjesachtige wereld.

> Meer informatie

Kunst, Kiezel en Kleiroute 2017

18 juli 2017

Op 2, 3, 9 én 10 september is de 17e editie van dé Kunstroute van de Bommelerwaard: Kunst, Kiezel en Klei. Kom een kijkje nemen in de ateliers van de kunstenaars en laat je verrassen! In de Poorterij is het werk te bewonderen van Ria van Steenhardt Carré, Hester van Steenis, Femke en Laurent Duplat en Elly Vergeer.

> Meer informatie