Banner Img2

Nieuws

Bekijk hier het nieuwsoverzicht van SCC de Poorterij in Zaltbommel. Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link.

De Poorterij trekt weer volk

21 juni 2016

Eén jaar runt de CMN Groep nu De Poorterij. Tijd om de balans op te maken... Wat eerst alleen een theater was is nu ook een restaurant en een ontmoetingsplek. "We staan weer op de kaart!" Het Brabants Dagblad kijkt terug op een bewogen jaar waar het harde werken en de investeringen zijn vruchten lijkt af te werpen.

> Meer informatie

Bekijk de online brochure!

24 maart 2017

De nieuwe brochure is klaar en wat zijn wij er trots op! Na hard werken hebben we een mooi magazine weten samen te stellen met een uitgebreid en divers programma! De papieren versie wordt rond 4 en 5 april verspreid in de gehele Bommelerwaard en daarbuiten tot en met Geldermalsen! Klik hieronder op de button om de online versie te bekijken. Veel leesplezier!

> Meer informatie

Autobedrijf de Bruyn belangrijke partner de Poorterij

30 maart 2017

De Poorterij gaat komend theaterseizoen (2017-2018) een verregaande samenwerking aan met Autobedrijf de Bruyn uit Zaltbommel. Met deze partnership krijgt het autobedrijf van Ron en Els de Bruyn een podium binnen het complex van het theater zoals een exclusieve vermelding op alle tickets en reclame-uitingen voorafgaand aan de eigen films van de Poorterij.

> Meer informatie

Sterren stralen op podium van Poorterij

12 januari 2018

Maanden zijn ze er al druk mee. Het voorbereiden van het muziek/theater evenement ‘Star on Stage’. De zes studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) werken samen met het Cambium College om in de avond van 12 januari 2018 een mooi evenement te brengen.

> Meer informatie

Nieuwe eigenaar Zencentrum Zaltbommel

22 januari 2018

Zen.nl Zaltbommel heeft vanaf januari 2018 een nieuwe zen-leraar, coach en vestigingsmanager in de persoon van Jeroen Hordijk, die de vestiging overneemt van Eric Veen. De prachtige zendo is sinds medio 2014 gevestigd in het cultuurcentrum De Poorterij. Er worden wekelijks meditatiecursussen gegeven voor beginners en gevorderden. Ook biedt het centrum coaching en een opleiding tot Zen-docent.

> Meer informatie

Vacature Creatieve Medewerker Keukenbrigade

15 februari 2018

Wil jij ook werken in het ‘Leukste Restaurant van Zaltbommel 2018’? Bij Brasserie de Poorterij zijn wij opzoek naar medewerkers die een passie hebben voor koken en een uitdaging niet uit de weg gaan. Onlangs zijn wij genomineerd voor de ‘leukste restaurant’ verkiezing en we zijn trots dat we hebben gewonnen met een gastenwaardering van 9+! Naast gastvrijheid en service worden onze gasten verwend met herkenbare klassiekers en eigentijdse gerechten. Streekproducten zijn de basis van de filosofie, hier begint alles wat met lekker eten te maken heeft. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe smaakcombinaties met pure en eerlijke ingrediënten. En dat proef je...

> Meer informatie