Bsokunstenkids

Elliz in Company

De stichting Elliz in Company is een jong bedrijf dat een enthousiaste start heeft gemaakt als pop-up naaiatelier en een doorstart gemaakt heeft als een social factory in het hart van Zaltbommel.

Bij Elliz in Company wordt er gewerkt aan opdrachten die we krijgen van bedrijven en particulieren. Het werk varieert van het maken van vlaggetjes van oude overhemdblouses tot productieopdrachten vanaf 5 tot 5000 stuks. De opdrachten maken we met de deelnemers in het naaiatelier. Daarnaast zijn we een eigen productielijn aan het ontwikkelen in samenwerking met ontwerpers en scholen.

De mensen die bij ons werken komen uit alle hoeken en gaten van onze samenleving. Iedereen is ten allen tijde welkom om binnen te lopen en mee te werken aan de opdrachten. Daarmee is het een ontmoetingsplek, waarbij mensen uit hun sociaal isolement kunnen komen, waar mensen uit het buitenland de Nederlandse taal kunnen oefenen, waar ouderen jongeren ontmoeten en andersom. Kennis wordt uitgewisseld en waardevolle contacten ontstaan.

Elliz in Company kun je vinden in het pand van cultureel centrum De Poorterij, tweede verdieping. We zijn de hele week open, maandag t/m vrijdag van 9 tot 4.

 

 

 

Contact    
Telefoon   06-23909568
email   info@ellizincompany.nl
website   www.ellizincompany.nl